Afspraak met diëtiste 1

geplaatst in: verhalen | 0

Ik keek er wel naar deze afspraak wel uit want ben benieuwd of zij mij gaat wegen dus ik heb gewerkt tot één uur maar voor ik buiten stond was het half twee had de afspraak staan voor drie uur dus ik had de auto thuis gezet en ben gaan wandelen naar de diëtiste dat in het Zorgstation zit zoals ik de vorige keer al geschreven had.

Was rond half drie thuis en de wandeling duurt hooguit een kwartier dus om kwart voor drie was ik er maar ik had wat foto’s gemaakt van wat zwammen bij een esdoorn en daar had ik natuurlijk wel tijd voor dus hier komen ze dan.

Wat is het toch prachtig om dit te zien.

Dus om vijf voor drie liep ik naar boven dat zijn maar drie trappen neem tegenwoordig vaker de trap is ook goed voor mijn conditie en ja wil toch ook afvallen maar om drie kwam er vanachter een andere deur een vrouw en die vroeg mij:”mevr Jonk”,ik schudde mijn hoofd en weg was de dame en nu ging een andere deur open maar dat was een cliënt en daarna verscheen Mirjam en riep mij binnen.

Ik zag de weegschaal al staan dus ik begreep al hoe laat het was ik werd vandaag echt gewogen dus de schoenen uit en hop op de weegschaal en wat denken jullie ben weer één kilo afgevallen ik ben echt trots op mezelf hoor.

En ze vroeg:”hoe gaat het met koolhydraat arm eten”.Ik kan je vertellen het valt mij eigenlijk wel geen aardappelen,geen rijst en geen pasta is voor mij echt geen straf je heb zoveel andere vervangingen ervoor zoals ik al eerder had geschreven courgette spaghetti,bloemkoolrijst en pompoen lasagne bladen en tegenwoordig heb je ook veel no suger producten en ze smaken helemaal niet vies want met slimpie siroop smaakt alles heel lekker.

En nu werk ik ook alweer zes tot zeven per dag dus ik loop heel veel en bij de bakkerij sta je de hele dag even een foto van mijn stappen per dag.

Dus ik ben echt goed bezig vind ik zelf en ben supertrots op mezelf dit is mij nog nooit eerder gelukt om het zo vol te houden.Ik zei tegen Mirjam toen Marco nog leefde toen probeerde ik het wel lopen door het huis na het avondeten maar hield het nooit vol en tja,als hij een chips nam at ik daar ook van nu heb ik niemand en bij de sportschool gaat het ook heerlijk ze hebben de lessen uitgebreid dus ik kan niet nu wel in de toekomst twee lessen per keer nemen maar daar wil ik morgen( 2 september)even over babbelen maar zij trots en ik helemaal. Nu nog op 11 september bloedprikken en 18 september de uitslag hopelijk zijn mijn bloedglucosewaarde goed dan zou ik helemaal in de wolken zijn maar ik ben sowieso goed bezig dus ik kom er wel mensen nog vier kilo en ik zit op mijn streefgewicht en nu lekker weekend vieren,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *