Afspraak staan bij kapper

geplaatst in: verhalen | 0

Ik vond het weer tijd worden om naar de kapper te gaan dus heb ik een afspraak gepland op 11 juni om 15:00 ik heb neergezet dat ik mij niet uitmaakt wie mij knipt vind iedereen hartstikke aardig en goed hun werk doen.

Maar ga eerst langs huis misschien ga ik er lopend heen weet het nog niet helemaal zeker maar zie het wel als de dag aanbreekt….morgen dus 🤣🤣🤣.Ik ben inderdaad gaan wandelen want het was heerlijk weer de auto op de lader en toen ik terug was kon ik hem op de oprit zetten.

Lekker mijn groenten met braadworst gegeten en ik ben al aardig op een beter gewicht dan toen ik terug was van vakantie en teruggaande nog langs de zeeman geweest wilde nog één pot kopen hebben ze hem niet meer misschien in Amsterdam kijken van de week.

Foto voor de kapper
Foto na de kapper.

Eigenlijk zijn al die meiden bij Trendline super vriendelijk en nu moet ik echt onthouden om de zijkanten zijn op nr 1 en boven gewoon lekker kort knippen vandaag door Wendy geholpen had mij voor de vakantie ook geknipt en ze vroeg toch even aan Fleur of het wel het goede nr was.

Ik kom hier nu bijna een jaar en Marco werd altijd geknipt door Agnes alleen die werk niet op de dagen dat ik er kom maar had haar toen een doos bonbons gegeven voor de goede service die zij Marco bood.

Toch ook even aan mijn Diamond painting gewerkt was geeft dat veel ontspanning zeg rook in ieder geval een stuk minder dan eerst doe het tegenwoordig in de tuin ook weer wat onkruid weg gehaald maar denk dat het vanavond gaat regen donker wolken aan de lucht.

Lekker mijn bedje opzoeken ben best moe, Welterusten iedereen,liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *