AH New York style cheesecake

geplaatst in: verhalen | 0

Ik zat bij het gebak te kijken we hebben best veel soorten en toen viel mijn oog op een gebakje dat afgeprijsd was en dat bij mezelf die wil ik wel eens proeven,nou als je er nog ligt neem ik je mee.

En ja hoor, om half twee lag er nog eentje dus ik deed hem bij mijn boodschappen deze gaan we vanavond oppeuzelen. Met in mijn achterhoofd om voor mijn broer Dennis zijn verjaardag te vieren die is namelijk 60 geworden op dinsdag 11 januari.

Eerst gegeten en daarna een half uurtje gelopen en bij de koffie en thee het gebakje genomen.

Hij is echt klein maar zag er wel zo verrukkelijk eruit dat ik er gelijk een stukje vanaf haalde het was smeuïg en de bodem was lekker krokant. Marco wilde zijn stuk al aan mij geven,nee één stukje is genoeg het was echt heel lekker maar wie weet komt er een andere gebakje aan de beurt.

Wel even gedanst om toch wat calorieën kwijt te raken. Ik weet het vaak gaan mijn blogs over lekker snoepen maar af en toe mag je wel zondigen toch,

Liefst Esther 😘

Foto’s zijn nog steeds te bewonderen op mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/Mijnstory/

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *