AH online

geplaatst in: verhalen | 1

Marco is al een paar dagen naar de AH geweest voor gazeuse wat hij geregeld drinkt maar elke keer was het vak leeg en aangezien ik een tijdje uit roulatie ben wegens ziek zijn kan ik ze dus ook niet halen in Amsterdam.

Dan maar kijken of we het online kunnen bestellen maar dan in een groot hoeveelheid dus van de week een bestelling geplaatst 49 stuks en nog een aantal bonus artikelen erbij.

Het werd woensdag geleverd en wat ben ik toch een beetje verstrooid geweest want in plaats van zestien had mijn oude nummer twintig opgegeven dom dom.

Toch wel handig hoor online bestellen ze brengen het tot de deur hoef niet meer te sjouwen al die flessen dus alleen daarvoor zou ik vaker een bestelling gaan doen en natuurlijk ook omdat het op een afgesproken moment gebracht wordt.

Mijn ervaring is supertop en de bezorger was super vriendelijk had niks anders verwacht alle medewerkers bij de AH zijn vriendelijk en beleefd. Daar zou iedereen een eigen mening over hebben logische want tuurlijk heb je verschil van medewerkers maar ik zelf heb het nog nooit meegemaakt.

Marco alle boodschappen opgeruimd nu hebben we even genoeg gazeuse waar ik mijn man weer blij mee heb gemaakt,

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *