Alle broers en (schoon)zus(ters)

geplaatst in: verhalen | 0

Mijn Familie in beeld

IMG_20160730_0001 - kopie
De foto is gemaakt op 17-08-1991

Nicolaas Klerks (Nico)

Mijn oudste broer Nicolaas Klerks is geboren op 28 februari 1955 en is doof geboren maar kon zich heel goed aanpassen in ons gezin……….Met gebaren en liplezen konden we toch goed communiceren met hem……..hij heeft op de J.C Amman school gezeten en is daarna in een werkplaats gaan werken…….in zijn vrije tijd speelde hij voetbal bij ADSV(Amsterdam Doven Sport Vereniging)…En 1985 is hij getrouwd met Marion van der Hengel en in 1987 kregen ze een zoon Glenn Klerks……..Op 31 december 1998 is mijn broer op jonge leeftijd overleden aan darmkanker……..

Emmanuel Klerks (Manneke,Ron)

Mijn tweede broer Ron Klerks is geboren op 23 januari 1960 hij was de eerste zoon van mijn beide ouders……..Hij werd in Utrecht geboren en woonde in het huis bij mijn Oma Mien Siahaya…….Hij kon goed met Nico overweg……Hij heeft op de Prof Joh. Westerdijk school gezeten en  daarna naar de bakker school gegaan is op zijn 17de jaar Militaire dienst in gegaan……..is ook toen in de tijd naar Libanon geweest en is toen 28 september 1990 getrouwd met Shirley Jonas…….Hebben op 15 augustus 1997 een dochter gekregen Charmain Klerks……drie jaar later kregen ze op 9 december 2000 een zoon gekregen Jaron Klerks…..

Daniël Klerks (Dennis)

Mijn derde broer Dennis Klerks is geboren op 11 januari 1962 in Utrecht en woonde net als Ron bij mij Oma Mien thuis…….Hij werd door ooms lekker verwend met een fopspeen met honing om hem rustig te houden……….Ook hij heeft op Prof Joh.Westerdijk school gezeten en daarna ook naar bakker school geweest ………heeft jaren in een Noors visrestaurant gewerkt en is nadat die zijn deuren sloot naar een Bakkerij gegaan…….tegenwoordig is hij thuis ivm met zijn hart klachten en kan niet meer werken

Samuel Klerks (Sammy)

Mijn vierde broer Sammy Klerks is geboren op 15 mei 1963 in Amsterdam en heeft net als die andere twee ook op de Prof Joh.Westerdijk school gezeten……..is later naar de J.W.Willemsen school en is de techniek op gegaan…….Later is hij gaan werken bij blik fabriek Numan in 1992 op 25 februari is hij getrouwd met Monique Ravensbergen en kregen op 29 augustus 1995 een dochter Demi Klerks en 4 jaar later opnieuw een dochter Dylaya Klerks geboren op 26 april 1999 en sinds 2013 zijn ze gescheiden…..

Elisabeth Esther Zefanja Klerks(Esther)

Ik ben de eerste dochter van mijn ouders ben geboren op 8 december 1967 in Amsterdam en heb net als mijn oudere broers op de Prof Joh. Westerdijk school gezeten en ben toen naar de O.S.G gegaan…….na drie jaar ben ik naar de Prinses Irene school gegaan en na mijn diploma heb ik een half jaar op de Modevak school gezeten  en toen ben ik werk gaan zoeken en bij AH op de Haarlemmerdijk ben ik begonnen en na de geboorte van mijn dochter Zefanja Cindy Roxanna Klerks die op 9 oktober 1989 geboren werd overgeplaatst naar AH Osdorpplein……na een verbouwing werden we een XL en op 16 januari 1995 is mijn zoon geboren Rudolf Rodrigo (Robby) geboren….en sinds 24 november 2010 ben ik heel gelukkig met mijn huidige partner Marco Zevenbergen…..
mooiste foto

Jozua Gideon (Boy,Axel)

Mijn vijfde broer is geboren op 7 maart 1969 in Amsterdam………..hij heeft ook op Prof Joh Westerdijk school gezeten is later ook net als ik naar de O.S.G gegaan maar na een jaar is hij naar de patrimonium school gegaan….en heeft de LTS gedaan….Met Axel heb ik veel gespeeld als kind…….voetballen,racen met de fiets,blikkie trap en vaak rond hangen op het osdorpplein…….Toen Axel een jaar of achttien was,is hij militaire dienst in gegaan en een jaar later is hij uitgezonden naar Bosnië en heeft met zijn toenmalige vriendin een dochter gekregen Gaby Klerks zij is geboren op19 augustus 1999…….jammer genoeg is het contact verwaterd in de loop van de jaren……

Rhodé Magadalena

Mijn Zusje is de afsluiter van de hele groep…….zij is geboren op 27 februari 1971 en heeft net als alle kinderen op Prof Joh. Westerdijk school gezeten is later Naar de Prinses Irene school gegaan en heeft de Modevakschool gedaan en afgemaakt……..heeft met mij later zaalvoetbal gespeeld en heeft mij geholpen nadat mijn moeder overleed met de opvoeding van mijn kinderen……..sinds een aantal jaar wonen mijn kids bij haar en heb ik geen contact meer met de meeste van mijn familie…….Na mijn moeder is het hele gezin uit elkaar gevallen……

pa met kleinkinderen
Dit is mijn vader met zijn kleinkinderen,alleen de dochter van Axel staat er niet bij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *