Alleen op pad

geplaatst in: verhalen | 0

Van Jacqueline een kennis van ons werd ik op Facebook getagd bij een kerstboom met coca-cola items en toen ik vroeg waar deze stond bleek het bij Intratuin in ter Aar te zijn dat is wel in de buurt maar om alleen een foto te maken ervan een beetje onzinnig.

Bleek mijn collega Mariëlle vandaag naar het tuincentrum in Amsterdam-Osdorp te gaan dus ik vroeg haar mocht je daar die kerstboom zien wil je dan een foto voor mij maken. Geen boom te vinden wel andere items dus die stuurde ze mij op.

Ik vind dat zo mooi hou daar van bedankt Mariëlle ervoor en dacht misschien is het per tuincentrum verschillend dus ik zei tegen Marco:”ik rij dan even naar ter Aar misschien staat daar alleen zo’n boom”. Marco antwoordde:”is goed schat,maar bel als je richting huis gaat”. Nou dat was afgesproken en ik ging onderweg op zoek naar mijn kerstboom.

In ter Aar aangekomen wat een drukte maar mondkapje op en gaan met die banaan. Met de kerst hebben echt leuke dingen.

Nou we voelen ons echt welkom.

Binnen een kar aangereikt en hup op zoek hier en daar een foto geschoten van wat ik mooi en leuk vond.

Druk je op de knop dan verstuift het sneeuw omhoog.

Het eerste gedeelte is wel spullen om kerstkransen te maken en dan zie ik een zak met dennenappels tjonge wat vragen ze daar veel voor,mijn tuin ligt er vol mee soms zie we kinderen ze proberen te pakken.

Zie wel versierde kerstbomen maar niet degene die ik wil.Wat is er veel te zien had ook beloofd om niet met allemaal prulletjes thuis te komen maar het lokte mij wel heel erg,maar ik hou vol.

Echt leuke hebbedingetjes maar beloofd is beloofd ik mocht wel een klein coca-cola item kopen maar meer niet. Kerstboom nog niet gezien toch maar even vragen medewerker kijkt mij aan of ik een hele andere taal spreek,volgens misschien bij de kerstversiering dus daar ga ik dan maar naar toe. Zie wel drie of vier kleine items maar ik schrok van de prijs het was tussen de €10,00 tot €16,00 euro nee dank je wel is mij te prijzig.

Deze boom vond zo mooi versierd.

Eigenlijk moet ik er niet alleen naar toe want mij kar zou uitpuilen van de spullen dan maar foto’s ervan maken.

Wat zie ik daar een wensput zo leuk gedaan de opbrengst gaat naar de verpleegafdeling Alrijne dat is voor maag-darm en leverziekten. Heb ook een wens gedaan,maar 🤫niks.

Zag nog niks wat ik leuk,dan maar naar de sale afdeling misschien vind ik hier iets.

Afgeprijsd van €19,95 voor €5,00

Ik naar de kassa zet op de band en de caissière scant hem en kijkt mij aan zegt niks stop er drie batterijen in en zegt ineens:”de prijs klopt volgens mij niet heeft u wat met het stickertje gedaan”. Ik kijk haar aan en vraag:”wat zegt u”. Dame loopt achter haar kassa vandaan en gaat richting de sale afdeling ik sta verbaasd te kijken wat is er aan de hand. Dame komt terug en zegt:”kan u mij laten zien waar het staat”. Ik excuseer mij tegenover de klanten achter mij en loop richting de kassadame. Zij staat aan het begin van de sale afdeling en ik sta nog verbaasd naast haar. Begint zij:”waar staat het dan want zie ze nergens”. Nog steeds verbaasd wat er gebeurd antwoordt ik haar:” daar achter in de stelling staan ze”. Dame loopt met mij mee en ziet er nog vier staan pakt een andere draait en keert er mee en zegt nog steeds:”dat klopt niet die prijs”. Ik weet niet wat ik moet zeggen maar geef aan dat ik er klaar mee ben en dat ding gewoon voor de prijs wat erop staat. Alle vijf waren voor de zelfde prijs geprijsd. Ik mocht weer mee lopen naar de kassa waar ik vervolgens het artikel afgerekend had maar voelde mij echt bekeken door de andere klanten en het was niet zo omdat ik een tintje heb maar meer omdat zij niet eens sorry zei dat zij een fout heeft gemaakt.

Thuis aangekomen Marco mijn heel verhaal verteld en nadat ik klaar was heeft Marco op Intratuin gebeld en aan de bedrijfsleider aangegeven dat haar kassamedewerker mij even te kijk heeft gezet.

Toch Jacqueline gebeld en gezegd ik heb die hele boom niet gezien hoor,en nu wilde ze zeker weten of die boom misschien afgetuigd was maar bleek dat zij bij twee tuincentrums waren geweest en het was bosrand waar hij staat.

Maar ik ben echt blij met mijn lantaarn die zo mooi hangt aan de roede voor het raam.

Nou ons eerst kerst versiering hangt al.

Fijne weekend😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *