Alles gaat erin

geplaatst in: verhalen | 0

Bij mij gaat alles nu in mijn pokebowl en ik vind hem helemaal geweldig ben zo blij ermee. Gisteren was een dag waar alles gebeurde ineens moest ik mee naar de gemeente om Marco weer in te schrijven op ons huidige adres. Het waarom is een ander verhaal maar daar ga ik niemand mee vermoeien dus wat gebeuren is uiteindelijk gedaan.

Wat heb ik er nu in mijn bowl beland ik had kippenpoten in de airfryer klaar gemaakt en had nog wat salade over van de dag ervoor en hadden een airfryer dag dus lekkere patatjes erbij.

Marco wilt voortaan ook zijn eten in zā€™n bowl gelukkig heb ik er genoeg gekocht en eerst was waarom neem je er vier nu is het ze zijn wel handig hoor schat.

Maar als ik ooit een recept maak voor een bowl daar ga ik nog over nadenken maar wat ik ga maken gaat er zo wie zo in,

Liefst Esther šŸ˜˜

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *