Anno 1964

geplaatst in: verhalen | 0

Ja dat is het jaar dat jij op 19 januari ter wereld kwam een kleine schattig kereltje zoals jouw vader je beschreef in je fotoalbum uit gegroeid tot een zelfstandige volwassen vent. Vader van een zoon werd en wij elkaar via het internet leerde kennen anno 2010 precies op 24 november wat bij toeval ook nog een jou postcode is en ik herhaaldelijk zei jij vergeet nooit onze eerst date die wij hadden.

Elk jaar op jou verjaardag en onze eerste datings dag stuurde ik een kaartje via Greetz en dan zette ik daar een mooie tekst in. Nu kreeg ik een herinnering dat jij jarig duh dat weet ik ook wel maar Greetz weet niet dat jij er niet meer bent en er bestaat geen brievenbus om een kaart naar de hemel te sturen wel in december een brievenbus voor de kerstman dus misschien ooit komt dat er wel……Esther ga niet raar praten zou jij hebben geopperd.

Nog bijna twee weken dan is het zover dat jij normaal de zestig aan zou tikken nu is jou leeftijd op negenvijftig blijven steken alleen in mijn hoofd en hart vier ik jou verjaardag en hoe ik dat ga doen ben ik nog niet over uit want een dag later blies jij je laatste adem eruit.Ik wil de dag van overlijden met wat mensen naar de Vlietland gaan alleen het weer heeft andere dingen in petto nou heb ik wel wat mensen gevraagd om bij mij(ons)thuis een bakkie te komen doen maar het zal wel heel stil zijn zonder jou.

Het eerste jaar zonder jou is niet voor te stellen en verjaardag zonder jarige dat voelt heel raar maar ik wil jou geboortedag toch in eten houden om er aandacht aan te schenken want jij bent er dan wel niet meer maar jij bent en blijft altijd mijn liefste,grappige,spraakmakende maatje.

Wel uit het 👀,maar niet uit mijn 💖. Ooit zullen we elkaar weer ontmoeten,

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *