Apenheul

geplaatst in: verhalen | 2

Heb mijn auto volgeladen 99%en er staat 299 km op teller en Apeldoorn is ongeveer 100 km maar we moeten kijken of er wel ergens in de buurt laadpalen staan voor als ik bij moet laden. Als ik iets leuks ga doen,maak niet uit met wie ben ik op van de zenuwen ben voor mij doen op tijd naar bed gegaan maar stond rond vijf naast mijn bed toch blijven liggen iets voor zeven uur er toch maar uit.

Moet even wat boodschappen halen broodjes voor Marco en croissantjes voor ons en ik wil nog wat lekkers erbij halen. Maar eerst douchen en aankleden wat trek ik aan wordt het warm of wat fris neem in ieder geval een korte broek mee en een reserve t-shirt en een handdoek en mijn camera die is ook volgeladen en een volgeladen mobiel.

Rond de klok van half negen/kwart voor negen komt Maja hier naar toe. Marco lag nog op bed en toen ging de bel ik riep naar Marco:”we vertrekken zo”,en hup Marco was al beneden.

Eerst een kopje thee en dan zouden we vertrekken om tien voor negen moest ik nog even een plasje want we rijden er een uurtje over en precies om negen reden we de straat uit samen op pad ik heb er reuze zin in en de sfeer is al gezellig samen een croissant eten en een pakje chocomelk drinken moet je nagaan we zijn net een kwartier aan het rijden.

Voor we het wisten waren we in Apeldoorn en nu nog vijf minuten rijden naar de parkeerplaats van de Apenheul we haalde gelijk ook een dagkaart voor het parkeren die koste €9,30 en dat was beter dan achteraf betalen want dan kon het wel druk zijn. Tijdens de wandeling aten we beide ons tweede croissantje op en toen zijn op de foto gegaan een mooie herinnering van ons uitstapje.

We kregen een kaartje om het op te halen zei ik tegen de fotograaf:”we komen ze over een uurtje halen zijn ze klaar”. Het meisje keek ons vreemd aan en dacht een uurtje dat gaat niet lukken om het park rond te gaan,wij lagen echt in een deuk alleen al om het gezicht van de jongedame.

Gelukkig is het weer droog en het zonnetje schijnt lekker.

Hier wel een aantal foto’s van het begin.

Het was zo’n fantastische dag dat ik het hele verhaal in verschillende blog ga publiceren,

Liefst Esther 😘

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *