Arbodienst 28-06-2023 15:00

geplaatst in: verhalen | 0

Zit ik vandaag 23-06 net in de kantine krijg ik een sms bericht heb op woensdag 28-06 een afspraak bij de arbodienst op Schiphol-Rijk om 15:00 dan moet even voor die dag verzinnen wat ik die anderhalf uur ga doen. Misschien een grote wandeling in oud Osdorp even kijken naar oude herinneringen van mijn jeugd.Nee wilde toch wat kopen want mijn waterdispenser doet het niet meer dus kijk bij de mediamarkt of ik iets kan vinden alles was een bende ivm dat ze aan het ombouwen waren en zag geen waterdispenser staan wel een oud collega gezien Susan wat gekletst en toen maar naar Nikes gegaan om nieuwe Nikes te kopen of alleen maar kijken.Het werd toch een paar kopen.

Wel mijn alarm gezet anders vergeet ik de tijd was rond 14:39 bij de poort dus ik kon door rijden het is wel een gezoek welk gebouw ik moest hebben de eerste de beste plek mijn auto gezet en lopen naar het gebouw.Bij de balie mij gemeld mocht de lift naar de derde etage nemen.

Een vriendelijke dame kwam mij ophalen even kennisgemaakt en daarna heb ik haar verteld hoe moe ik ben en te veel aan het piekeren ben in de avond en als ik op bed lig en dat die vier per dag net genoeg is want ben moe als ik thuis kom en dan slaap ik al weken heel slecht voorlopig blijf vijf dagen vier uur werken en toen ik weg was het best laat dus ik besloot bij de Place te eten in het brugrestaurant dan later naar huis te gaan.

Was precies om kwart voor zes thuis auto op lader en straks mijn bed in,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *