Arbre magique

geplaatst in: verhalen | 0

Ik rook altijd in de auto dus die rooklucht blijft er altijd in hangen,maar zelf heb je het niet echt door. Maar zag vaak bij andere auto zo’n auto verfrisser hangen en dacht misschien is het wel idee om zoiets te kopen.

Zo was ik een keer bij de action en zag ze liggen en dacht wow wat zijn die krengen duur zeg. Toch moest ik er een hebben maar welke geur zo ik nemen ze hebben verschillende. Ik dacht neem die groene kleur het heette mediterraneo het rook heel lekker,vooral als je s’morgens in de auto stapte.

Maar na een tijd wordt de geur minder en ik wilde toch weer één kopen zag ik toevallig afgelopen week bij de Aldi een aanbieding vier stuks voor €3,99 en dacht dat ga ik kopen. Je had niet veel keuze dus ik nam de witte kleur mee,gelijk die oude verwisseld en wat voor lekker menthol geur komt er van af.

Als ik nu mijn auto instap dringt de geur zo je neus in en dan moet ik vaak denken aan Vicks Vaporub zo lekker net of ik de hele weg aan het stomen ben. Zelfs Marco vind mijn auto lekker ruiken en de rookgeur verdwijnt naar de achtergrond.

Ik kan er nu lang mee doen heb er nog drie over,

Liefst Esther 😘

Foto’s nog steeds te zien op mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/Mijnstory/

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *