Bakker cadeaubonnen

geplaatst in: verhalen | 0

Het is echt drie keer scheepsrecht heb ik op ons postcode vier kaarten gewonnen om bij Brood&Ko producten aanschoven tot &7,50 en daar hebben we tot 2024 de tijd ervoor.

Ben nog nooit bij deze bakker binnen geweest en ik weet niet eens waar die staat in Bodegraven maar ik ga met mijn navigatie er naar toe en misschien wel dit weekend.

Wij kopen gebak vaak als we iets te vieren hebben en we hebben veel te vieren gehad al die jaar:Marco zijn verjaardag,mijn jubileum van 36 jaar,mijn nieuwe auto,dat Maja bij ons op visite kwam🤣🤣🤣🤣.

Dacht ik donderdagmiddag rij ik langs Brood&Ko om wat gebak te halen,maar omdat ik vanachter geramd ben wilde ik maar één ding naar mijn schat en over het ongeval praten wat mij echt heeft doen schrikken en manlief kan mij goed gerust stellen.

Vrijdagochtend was ik al om half zeven wakker wilde mijn blog op mijn Facebook pagina plaatsen wilde hij het niet gaan doen dus gelijk Joost geappt,arme schat slaap misschien nog en deze zeurkous appt hem wel veel te vroeg.

Maar heb een uurtje in bad gelegen want de man van die bestuurster komt langs om de papieren in te vullen en ik moet nog even wat dingetjes opruimen maar gelukkig heb ik mijn wekker gezet anders zat ik er nu nog in 😂😂😂😂.

Alles ingevuld,komen we er achter dat ik geen groene kaart heb in papiervorm alleen digitaal dat ook gelijk weer recht gezet en nu het schadeformulier opsturen of althans mailen en Marco heeft met de bmw dealer gebeld voor te kijken hoe groot de schade is.

Worden er over terug gebeld maar eerst even een cadeaukaart inwisselen want we kunnen nu heerlijk gebak gaan halen,wel vier keer.

Wat heb ik genomen vier tijgerbollen,twee koffie kasteeltjes en nog twee mokka gebak het was even iets meer dan ik uit kon geven maar het is zeker smullen geblazen. Had aangeven heb er nog drie en de verkoopster zei gelijk:”zie je volgende week weer”.

Nou ik heb tot 2024 de tijd en we bekijken wel wanneer we daar weer gebak halen,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *