Bedankt AH 1429

geplaatst in: verhalen | 2

Na twee en een half maand …….is nu het moment aangebroken om afscheid
te moeten nemen van mijn lieve collega’s in Bodegraven.
Jullie hebben mij met open armen ontvangen en ik voelde mij gelijk welkom.
Natuurlijk was reïntegratie de reden dat ik tijdelijk in  Bodegraven ging werken,
maar ik heb een geweldige tijd gehad .
De eerste twee weken heb ik drie dagen per week, twee uur per dag gewerkt.
Daarna werden het drie uur per dag…..opbouwend tot uiteindelijk vijf  dagen
per week, dagelijks vijf uur…. de aanloop naar de kerstdagen. …. met een gezellig en hartverwarmend team……samen de klanten verwennen……..toeleven naar een mooie kerst. …..natuurlijk wist ik dat het einde in zicht kwam …….gelukkig kwamen nog de dagen voor oud en nieuw met dit gezellige team…..Nu is het de eerste week  in het nieuwe jaar ……helaas de tijd is gekomen om definitief afscheid te gaan nemen….. dat  heb ik met  pijn in mijn hart gedaan…….lieve, hartverwarmende collega’s ik heb met veel plezier met jullie samengewerkt.
De laatste dag werd ik ook nog verrast door Anita met een mooi bos bloemen en chocolade.
2ce98193-648b-40a7-9952-33783c701e6f.jpg
Dank jullie wel lieve collega’s van AH 1429

💋💋Esther💋💋

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *