Bedankt Ingrid

geplaatst in: verhalen | 0

Zondagmiddag kreeg ik een app van een collega dat zij in het huis bij haar moeder aan het opruimen was en daar vonden ze een tas waar allemaal schoonmaak spullen zaten voor een auto. Ze stuurde mij een foto of ik daar interesse in had en dan zou ze het maandagochtend voor mij nemen.

Met manlief overlegd en de foto getoond en daarna terug geappt dat ik er wel interesse in had. De vorige keer kreeg ik een tondeuse die haar vader ooit gekocht had en daar heb ik nog zoveel plezier van scheelt mij weer kappers kosten en af en toe kan er wel eens mis gaan. Daar had ik een blog over geschreven en gepubliceerd op 21 Februari dit jaar en die ik noemde Foutje bedankt.

Er zit van alles in poetsdoeken,sponzen, wielprotector,shampoo,glans voor dashboard,wielcleaner,verfbeschermer. Gaat mij auto en van mijn schat weer mooi blinken en glanzen.

Als we er mee aan de slag zijn gegaan zullen we ons auto hier showen.Het zit ook in een hele mooie tas,Ingrid wij zijn er superblij mee dank je wel😘.

Toen ik hem ontving was ik zo verrast dat hij zo zwaar was en toen legde Ingrid uit hier zijn nog poetsdoeken in het voorvak en ik hoop dat je er veel plezier van heb. Thuis aangekomen heb alles aan Marco geshowd en hij was net zo verrast alle flessen zitten nog helemaal vol,de sponzen zijn nog nieuw net als de poetsdoeken.

Nogmaals Ingrid bedankt voor de tas met schoonmaak spullen we zullen het goed kunnen gebruiken,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *