Ben ik zo blond……

geplaatst in: verhalen | 0

Ik kreeg weken geleden een brief van het groene hart ziekenhuis in Woerden maar brief wel gelezen maar verkeerd begrepen een fout is menselijk wordt er vaak gezegd toch.Kleine uitleg had die brief naar mijn verzekering gestuurd maar nu komt de clou die brief was een verwijzing naar de fysiotherapeut en aanvraag voor een Brace ben ik dan echt heel dom of niet.Ik zelf vind van niet maar het groene hart ziekenhuis vond dat wel alleen dat zeiden ze niet met zoveel woorden maar aan de boze reactie merkte ik het wel.

Ik had er al voor gebeld voor een nieuwe verwijzing alleen ik werk fulltime en heb niet altijd tijd om te bellen in de tijden dat hún receptie bemand is nu ben ik dus vrij ivm met de uitslag van mijn bloed prikken en heb ik de hele dag de tijd om over achter heen te gaan wat ik nu ook al de hele ochtend mee bezig ben…….

Tussen negen & elf en twee & vier zit er in het groene hart ziekenhuis dus iemand achter de receptie van de poli plastische chirurgie en dan kan ik weer mijn hele verhaal gaan oprakelen want heb namelijk de fysiotherapeut in Bodegraven gebeld voor een afspraak en dan moet ik echt een verwijzing hebben.Degene die ik aan de lijn Erik van Fysiotherapie Keulen & Brusse krijg ik een mail van zijn secretaresse en daar is het eerst intake gesprek en dan zien waar ik terecht kan hier in Bodegraven zelf of in Alpen aan de Rijn maar dat is iets voor later nu eerst de verwijzing regelen.

Nu ben ik gebeld door de fysiotherapeut in Bodegraven en die verwees mij daar naar Alpen aan de Rijn en daar heb ik een afspraak staan op maandag 25 maart om 16:00 op de sterrenlaan 168 en dan is het tijd om te kunnen bellen een vriendelijke dame stond mij te woord en na het hele verhaal uitgelegd te hebben kreeg ik als antwoord ik zal het op een notitie op de dokter zijn bureau leggen ik hoop dat ik hem wel kan krijgen want anders hang ik volgende week weer aan de lijn maar ik ga het maar hopen dat het goed komt maar ik maak er een vervolg over in ieder geval ik ga naar de handfysiotherapie toe en ben hartstikke blij met zo’n snel afspraak.

Laat jullie het weten hoe het afgelopen is,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *