Bestelling via bol.com

geplaatst in: verhalen | 0

Marco zijn mobiel moet wel drie per dag geladen worden en toen vonden we het tijd om een nieuw mobiel te bestellen bij bol.com en we kwamen uit bij een partner All4You. Bestel best geregeld producten bij bol.com en daar ben ik best tevreden over want het komt altijd op tijd,nooit problemen ondervonden maar eigenlijk nooit via een partner gedaan.

Bestelling geplaatst op 12 mei en kreeg dit bericht via mijn mail binnen en nu zitten we al op 27 mei en via Billie de chatbox van Bol.com kreeg ik ook geen hoogte en nu moest ik wel een beoordeling geven over hoe hun partner het heeft gedaan.

Ik heb overal negatief gegeven en ook aan All4You heb ik dat geschreven dat het schandalig is om er zo lang op te moeten wachten zonder enig uitleg waarom. Misschien komt de uitleg wel vandaag of anders misschien ontvang ik hem vandaag🤞🤞🤞.

Tja,Bol.com kan er natuurlijk ook niks tegen doen als hun partner hun afspraken niet nakomen maar wij als klanten richten ons toch naar Bol.com en laten we hopen mochten we ooit weer iets bestellen via deze partner dat alles beter geregeld is,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *