Blij jullie te zien

geplaatst in: verhalen | 1

Ik had best een moeilijk moment sta je te vullen zie ik in mijn ooghoek een bekend persoon,maar mijn maag wordt er best onrustig van. Denk gelukkig je gaat mij voorbij maar voor ik er erg in had hoor ik stem achter mij en mijn benen willen zo snel mogelijk weg. Wat ik ook gedaan heb want ik kan geen conversatie met jou,want weet niet hoe jij reageer op mij. Zag Marie staan en moest het even kwijt dus vertelde dat mijn dochter achter mij stond en hoorde haar zeggen:”ze staat hier achter mij”. Mijn hart bonsde in mijn keel,is het de angst die ik voor jou heb of wat zal het zijn.

Na een minuut of vijf ging ik verder met waar ik mee bezig was en toen ik klaar was met vullen van de kaasafdeling had ik alles opgeruimd en ben mijn laatste uurtje op de brood verder gegaan met nog een steen in mijn maag. Vind het heel moeilijk jou te zien en te horen het is niet zo dat ik jou niet willen omarmen maar ik weet nooit in wat voor een stemming jij bent.

Toen hoorde ik een bekende stem en keek op en wie staat er voor de broodafdeling mijn lieve broer,schoonzus en neefje(hij is inmiddels anderhalve kop groter van ik). Ik wilde jou vasthouden en vragen of jij die steen uit mijn maag kon verwijderen. Ik was bijna vrij en hebben denk twintig minuten staan praten en dacht wat heb ik jou gemist wel contact via Whatsapp en bellend maar elkaar zien dat is denk ik wel twee jaar geleden. Even het familie moment vastleggen.

Buiten afscheid genomen en snel naar mijn schat ik ging met gelukkig en een big smile weg. Hou van jullie allemaal❤️❤️❤️❤️.

Liefst Esther😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *