Bliksem bezoekje

geplaatst in: verhalen | 0

Nienke appte of hij uit kwam dat ze even langs zouden komen om het restantje sigaretten op te halen en ze vonden het fijn als ik ook wakker was dus Marco appte terug Esther is morgen vrij dus kom.

Maar wij zijn best veel moe ik slaap wel goed maar sommige dagen loopt mijn hoofd over dan gaan we bijtijds naar bed toe. Maar omdat we geen exacte tijd hebben besproken had Marco om iets over acht dat wij ons niet lekker voelen en bijtijds naar bed toe gaan en of het uit kwam om het een andere keer te doen.

Toen zag ik hun net de straat in komen gelijk het hek open gedaan en daar stond Nienke met een mooi bosje bloemen voor een bedankje voor alle ladingen die van ons afgenomen hebben wij blij en hun heel blij.

Ik nam de mooie bos aan en legde hem in een vaas met water in de wasbak Marco is van het bloemen schikken dus we kletsen nog wat na en rond negen uur gingen zij de deur weer uit,sorry dat het zo snel moest gaan we zijn een beetje moe en willen graag ons bedje in.

Marco heeft slaappillen gehad dat hij toch wat beter kan gaan slapen twee dagen heeft hij heerlijk geslapen en gisteren even een mindere dag maar dan heeft hij over het algemeen niet zoveel energie en fut. Eigenlijk slaapt Marco al anderhalf jaar slecht maar hij wilde nooit aan de medicijnen maar nu hij nog steeds sukkelt met zijn gezondheid doet hij het wel.

Maar we gaan nu lekker slapen dank je wel Nienke en Jamie voor de bloemen,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *