Bloeddrukmeting+ Borstkanker onderzoek afgebeld

geplaatst in: verhalen | 0

Ik heb deze dag vrij genomen omdat ik om 09:20 ga ik bloedprikken in het paviljoen en daarna racen naar het hoofdgebouw doe net of ik zo ver moet lopen maar ik ben daar benieuwd naar hoe hoog of laag mijn bloeddruk is.En dan ga ik naar huis om bij te komen van het goed/slechte nieuws te verwerken wat ik wel merk is dat de bloeddruk pillen voor mijn gevoel beter werken dan ik had gedacht.Voor ik naar het borstkankeronderzoek ga wip ik nog snel bij de Specsevers binnen want mijn rechter gehoorapparaat valt steeds uit mijn oor kijken wat zij daar aan kunnen doen.

Was nog even een broodje scoren dan meteen naar paviljoen Esmerelda wachtte al op mij heb drie buisjes afgestaan kalium en tevens suiker gedaan was sowieso nuchter nu snel een kleine hap genomen.We liepen samen naar het hoofdgebouw en daar werd ik aan de bloeddrukmeter gezet een half uur stil zitten niks zeggen waarom zou ik ben helemaal alleen in een kamer en ze zouden voor gek verklaren als ik tegen mezelf zou praten en weet je een half uur kan heel lang duren zeg

Er werden vijf á zes metingen gedaan dat ging automatisch en na de laatste heb even een foto gemaakt zie voor je zelf.

Weet niet of deze goed is maar krijg de uitslag van de week via de mail misschien ga even langs een gezamenlijke vriend van ons die heeft zijn praktijk in Woerden wacht even op zijn antwoord want om 15:40 moet ik toch die kant op wil nog langs de Action om wat spulletjes te halen voor mijn kerststukje die ik zelf probeer te maken. Was ik bezig mijn planten buiten te zetten kreeg ik een telefoontje dat een van de medewerkster ziek is geworden dus het borstkankeronderzoek gaat niet door heb wel gelijk een andere afspraak gekregen wordt nu 21 december om 15:35 dus dat wordt dan in één keer doorrijden naar Woerden.Dan kan ik nu eerst naar Specsevers dat is de verste rit die ik moet maken dan naar die vriend en dan de Action wordt het toch een gezellige dag.

Mijn plastic dopjes zijn vervangen door iets grotere nu kijken hoe het over het algemeen gaat en toen bij die vriend geweest even bij twee uur zitten kletsen maar voor dit alles langs de Action geweest hadden niet wat ik zocht misschien dinsdag Action Amsterdam of Alpen aan de rijn proberen maar voor ik weg ging uit Woerden hoorde ik dat het vanavond gaat sneeuwen morgenochtend goed opletten met naar mijn werk gaan.

Maar kreeg van de POH de uitslagen waren nu al binnen bloeddrukmeting bijzonder netjes en mijn bloeduitslag was ook kalium weer op orde superblij en dat komt door de nieuwe medicatie die ik vanaf oktober slik nu zo doorgaan.Toch supertrots op mezelf straks maar de planten weer binnen halen met de sneeuw zullen ze misschien dood gaan.

Dat is alweer een lekkere opluchting nog wel op mijn eten letten en gewicht maar komt ook wel goed fijne avond,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *