Bloedprikken in coronatijd

geplaatst in: verhalen | 0

Mijn halfjaar controle komt steeds dichterbij daarom heb vanmorgen alvast bloed laten prikken. Dagen over nagedacht hoe gaat het nu in deze Corona hoe wordt het aangepakt moet het op afspraak of kan je gewoon net als anders binnenlopen.

Auto geparkeerd en bij binnenkomst zag iedereen anderhalve meter uit elkaar zitten een jongedame met oranje hesje vroeg aan mij of ik klachten had of gehad had ik antwoordt nee geen klachten. Nu moest ik mijn handen desinfecteren bij de zuil daarna kon ik een nummer trekken.

Op het raam bij de ingang hing informatie waar je je aanmoest houden.

Ik had drie wachtende voor me en toen ik naar binnen mocht moest ik plaats nemen werd er een groot plastic scherm tussen ons geplaatst mijn arm moest ik gestrekt op mijn knie leggen toen deed ze de band er om vuist maken en prikken maar twee buizen vol.

Na het prikken kreeg ik een propje watten dat ik vast moesten zodat de verpleegkundige er een stuk pleister op kon doen

Nu gauw boodschappen doen want we gaan heerlijk naar de Vlietland maar eerst wil ik een foto maken van iets wat ik al eens eerder wilde gaan doen. Vind het zo mooi gedaan dus dit is hem.

Maar voor ik daar kwam liep langs een huis met een mini bibliotheek daar maak ik straks een foto van.

Even er tussen gekeken en toch een boek meegenomen.

Zo straks op de Vlietland wat lezen.

Zonnetje komt en gaat heel erg klam steeds maar dompelen Marco eet zijn broodje makreel.

De zon schijnt en in de verte hoor je het gerommel van donder,druk is het zeker op de Vlietland en af en toe een zuchtje wind door de haren heerlijk.

Een molenaar die ook op het naturisten veld ligt vertelde dat er rond half vijf regen verwacht wordt dus toen hebben we maar ingepakt en terwijl we het deden brak er een tak zo naar beneden.

Gelukkig dat daar niemand meer laatste foto van vandaag

Fijn weekend😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *