Blog al zes jaar

geplaatst in: verhalen | 1

Vandaag kreeg ik de melding dat ik al zes jaar aan het bloggen ben zat even te checken in totaal 831 geschreven en daarvan zijn 278 die het meest bekeken zijn. En dan heb ik 14.4 K bezoekers gehad en dan 29.7K weergaven.

Dan over mijn volgers die ik heb hier en op mijn Facebook pagina ook helemaal top had dat nooit gedacht dat ik het zo lang vol zou houden.

Ik schrijf nog steeds met heel veel plezier. En wil mijn volgers ook heel hartelijk bedanken voor de waardering en reactie die ik krijg hoop het nog heel lang vol te houden.

Nou mijn tweede vakantie dag breng natuurlijk weer door op het strandje waren al aan de late kant maar we hoeven niet vroeg naar huis hebben heerlijk gegeten van de braadworsten die ik met aardappelsalade en twee pistolets en samba saus heb gegeten.

Marco aan het koken doet hij de laatste tijd vaak en dan mag ik opscheppen en eten maar.

Tegenwoordig hebben een apart tasje met zakjes thee en koffie,suiker en creamer en zetten we heerlijk een bakkie dat miste we al die jaren maar nu toch eindelijk bij ons. Vandaag voor het eerst gelopen heen en weer door het water ik was echt kapot is echt heel zwaar wil kijken of ik dat geregeld kan gaan doen want wil toch op gewicht blijven en altijd fijn als men je verteld dat ik afgevallen ben.

Water aan het koken en wachten tot we koffie en thee kunnen zetten.

We gingen rond kwart voor negen van het veld en thuis alles open gegooid en dan straks heerlijk naar mijn bed. Morgen(woensdag 16 juni)wordt het hele warm dag geniet er maar lekker van ik ga dat zeker doen.

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *