Boek 11……De plaats van het misdrijf

geplaatst in: verhalen | 0

Wie is de schrijver……Cees Koring

Welke genre is het…..waargebeurde verhalen.

Waar gaat het over:

Journalist Cees Kronig werkt bij De Telegraaf. Hij schreef verschijnende artikelen over (misdaad)affaires die landelijk de aandacht trokken. Verschillende moorden worden in dit boek beschreven en waarbij sommige na lang speuren opgelost worden.Jaarlijks laten tientallen mensen in ons land het leven door moord of doodslag.

Sommige moorden zijn in het vergetelheid geraakt maar toch waren deze reeks verhalen groot nieuws in het land.Waarom lees ik dit boek het sprak mij wel aan vooral toen ik op de achterkant las over de ontvoering van Gerrit Jan Heijn weet nog werkte net een jaar bij de AH en in de kantine spraken we er over hoe erg het voor de familie moet zijn geweest om je man,je vader en je broer niet te weten of je hem nog levend zou terug zien,toen werd bekend dat Ferdi E hem eigenlijk allang gedood had en toch nog het losgeld opeiste.

Maar om te lezen hoeveel mensen worden vermoord voor wat,tegenwoordig lopen jongere met wapens op straat van nog geen 13 jaar waar gaat deze wereld naar toe maar ik heb sommige verhalen met een misselijk gevoel gelezen maar mocht je nadat je mijn blog gelezen te hebben dit boek willen lezen het is te koop bij bol.com ik heb een tweedehands boek gekocht dat kan namelijk ook bij bol.com.

Ben alweer met een andere boek bezig zal hem hier nog eens tonen👇👇👇

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *