Boek 4……Een mooie dood

geplaatst in: verhalen | 0

Ik heb nu eindelijk mijn boek uit welke genre is het Roman en wie is de schrijver Gil Courtemanche.

Het moet om een uur of één s’nachts zijn geweest dat ik wakker werd van een hevige ruzie tussen mijn ouders,die in de kamer naast die van Richard en mij sliepen,op de eerste verdieping.Ik hoorde mijn vader schreeuwen en mijn moeder huilen,smeken en daarna gillen van de pijn. Het was de eerste keer dat ik een hoorde gillen.Het maakte mij doodsbang.Ik was zeven jaar.Toen lawaaiige stappen,gevloek dat over de trap naar beneden tuimelde en tenslotte een orkaan,een tornado van klanken die uit het elektrische Hammondorgel werden geramd waar ik alleen maar de toetsen van kende die fluiten,trompetten en violen nabootsen.Nu weet ik dat het een van de beroemdste toccata’s en fuga’s van Bach was. Hij had het volume op maximum gezet. Hij hamerde met zoveel kracht op het voetklavier dat het huis,inclusief de muren en vloeren,stond te schudden op de doffe trillingen van de muziek.

Toen ik het begon te lezen dacht hoezo een mooie dood waar gaat het verhaallijn naar toe en wie gaat er dan dood,zal het een beetje in mijn woorden uitleggen de hoofdpersoon is de vader van gezin van acht kinderen hij lijdt aan een ernstige ziekte en die heel graag lekkere dingen wilt eten,maar die dokters hem dat verbieden. Maar de uiteindelijk plan wat zij hebben bedacht valt letterlijk en figuurlijk in het water het is werkelijk een boek waar je steeds bij moet blijven vooral om de kinderen,kleinkinderen uit elkaar te kunnen houden maar het boeide mij wel heel erg heb er best lang over gedaan om hem uit te lezen maar op het laatst was het toch moeilijk om hem weg te leggen.

Dit is mijn vijfde boek heb nog nooit zoveel gelezen in één jaar maar op naar mijn nieuwe boek ik zal alvast laten zien waar ik mee begonnen ben,

Liefst Esther😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *