Boek 5……Het pakket

geplaatst in: verhalen | 0

Wie is de schrijver van dit boek:Sebastian Fitzek. Wat voor soort genre is het:Triller. Uit welk land komt deze schrijver:Duitsland.

Waar gaat het over:

De jonge psychiater Emma Stein komt haar huis niet meer uit.Ze is namelijk doodsbang sinds ze werd verkracht in een hotelkamer,en ze herkent in elke man de dader. Emma was het derde slachtoffer van de psychopaat die in de pers de Kapper genoemd wordt,en zij is de enige die dat heeft overleefd. Op een dag neemt ze een pakje aan van de postbode,dat voor haar buurman bestemd is. Maar als het niet wordt opgehaald begint ze zich af te vragen wat er in het pakje zit. En of het niet voor haar bedoeld is…..

EEN ONBEKENDE BEZORGT EEN PAKKET. DURF JIJ HET TE OPENEN?

Hoe vond ik het boek: Ik vond het in het begin heel saai want dan ging je weken terug en dan weer vooruit,maar toen ik wat hoofdstukken verder was vond ik het heel moeilijk om hem weg te leggen of althans op te ruimen omdat het tijd was om naar huis te gaan. Ik zat in spanning omdat Emma niet geloofd werd dan twijfel je aan haar verhaal maar uiteindelijk komt de waarheid toch uit wil je weten hoe het afloopt dan raad ik dit boek toch aan.

Moet weer alle mini biebs af voor wat boeken dus weet nog niet hoe mijn volgende boek gaat heten,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *