Bombe gebakje

geplaatst in: verhalen | 0

Ik ging gewapend met een cadeaukaart naar Brood&Ko om gebak in te slaan voor vanavond want Maja en Sjaak komen gezellig op visite ook ging ik broodjes halen. Het was best druk drie klanten voor mij de ene klant kocht drie verschillende broden op verschillende standen gesneden. De andere klant kwam zijn bestelling ophalen en die wilde het op standje 13 gesneden hebben. En de laatste klant kwam gebak halen.

Toch moet ik toegeven dat bij deze bakkerij dat de klant echt vriendelijk en behulpzaam geholpen worden bij ons maak ik het wel eens anders mee,zelf heb ik ook wel eens van die dagen vooral als men wel tig keer vraagt of het wel vers is daar wordt ik soms niet goed van.

Maar tja,ik was aan de beurt en ik nam vier harde bollen met sesam erop,want de tijgerbollen waren uitverkocht. Toen schoof ik door naar het gebak wat zal ik nemen de moorkoppen of toch degene die ik er mooi uit vind zien. Vroeg wat er precies in de bombe gebak zat en kreeg te horen Snickers vulling ja,die neem ik mee hopelijk vind Maja die ook lekker. Zeg zelf vind je hem er niet smakelijk uit zien er zit een hazelnoot en witte chocolade rolletje op.

Ik maakte weer overal foto’s van het hazelnootje,van het rolletje chocolade,het gebak op zich en de binnenkant. Het gesuikerde hazelnootje had ook ons vorige gebakje dat smaakte toen al lekker het chocoladerolletje was volgens mij wit en melkchocolade. Het gelei proefde net als appelstroop best apart en de binnenkant was cake met in het midden chocolade verwerkt.

Ik vond het een lekker gebakje en voor de zelfde prijs als de vorige twee voor €2,44 per stuk. Heb nog twee cadeaukaarten te gaan voor gebak bij Brood&Ko en Marco vind de bollen daar lekker dus Brood&Ko heeft er een klant erbij,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *