Borstkanker afspraak

geplaatst in: verhalen | 0

Ik kreeg een uitnodiging voor borstkanker onderzoek te laten doen,had meteen een afspraak gemaakt voor 1 oktober om 11:15. Had ik het fout neergezet in mijn agenda want ik wist dat het deze week zou gebeuren. Nerveus op de computer gekeken want op maandag kan ik niet en het kort dag om vrij te krijgen.

Probeerde te wijzigen en toen zag ik ineens dat ik gewoon aanstaande vrijdag mijn afspraak had dus meteen in mijn agenda aangepast. De corona regels zijn heb je klachten verzet je afspraak en blijf thuis. Maar ze verzoeken wel een mondkapje mee te nemen en een geldig identiteit kaart.

Werd heel vroeg wakker half zeven probeerde nog wat te gaan slapen maar het wou niet lukken dus om half acht ben ik maar gaan douchen en naar beneden gegaan. Heb twee geroosterde sneetjes met twee spiegeleieren gegeten en daarna 10 minuten gaan lopen.

Weeg nu weer 59 kilo maar wil toch meer afvallen dus kijk nu mijn opgenomen programma’s op TLC over mensen met overgewicht en moeten afvallen voor een maagverkleining het is wel een issue want ik hou ook van lekker eten,maar ik kan mij best er in afremmen maar soms zondig ik wel.

Mijn agenda gaf mij de melding voor mijn onderzoek.

Ben rond tien over half elf vertrokken van huis en liep op mijn dooie akkertje richting het mobiele centrum. Onderweg wat foto’s gemaakt zo kom ik mijn wandeling wel door.

Speeltuin hebben in de loop van de tijd vernieuwd is wel heel mooi geworden mocht ik ooit kleinkinderen hebben kunnen we onze tijd hier door brengen.

Voor het eerst dat ik in de container een klep zag voor zwerfvuil nooit geweten dat,dat er in zat.

Even door de straat van Maya’s vriendin gelopen en daar hebben ze deze poppen staan zodat je vaart mindert voor de kinderen om veilig op straat te spelen.

Dit wilde perse op een foto dat hondenbezitters de poep van hun opruimen zodat de kinderen gewoon kunnen ravotten op het gras. Toen was ik er eindelijk zeg moet ik nou wel of geen mondkapje op ga nog even een peuk roken. Oké,daar ging een vrouw naar binnen zonder dan kan ik ook zonder gaan. Was wel heel nerveus,maar de volgende keer het onderzoek zelf,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *