Buiten wandelen 2

geplaatst in: verhalen | 0

Welke richting ga ik op? Ik ga vandaag niet heel lang gaf ik Marco aan. Eerst de wandelroute die ik met Sjaak neem en uiteindelijk kwam op de rondweg aan dan maar tot de laatste rotonde lopen en dan via het dorp terug naar huis dat bedacht onderweg en zo wat is het langs de rondweg koud het is natuurlijk open gebied en die auto’s razen over de weg iedereen wil naar huis en ik zonder muts,zonder handschoenen ga even een stuk,ik lijk wel gek.

Maar ik wil toch ineens mijn uurtje vol maken dus ik maak hier en daar een foto want mijn half uur heb ik er toch al op zitten en wat ga ik fotograferen het paarden-burgh en de watertoren en de brouw café“de molen” en dan een verloren handschoen die helemaal uitgerekt is.

Ondertussen begint het schemerig te worden nu even goed de pas erin en snel naar mijn warm dekbed en mijn warme sloffen maar ik moet nog een eindje dus vort maken kleuter het wordt steeds kouder en kouder. Eindelijk is het einde inzicht en ben ik bijna thuis nog denk ik twaalf stappen en dan zie ik manlief naar de deur rennen en ik val in zijn warme armen hè hè ik ben thuis nu heerlijk bankhangen.

Ik ben uitgeput en denk dat heb ik toch wel een dagen achter elkaar gedaan ben super trots op mezelf maar zou het echt fijn vinden om een maatje mee te kletsend onderweg. Nee,ik krijg mijn man niet zo ver.

Na een uurtje of anderhalf slaat de slaap toe en dan ga ik maar lekker naar mijn bedje toe dekbed over mijn schouder en ik stommel naar boven,welterusten,

Liefst Esther 😘

Foto’s zijn nog steeds te bewonderen op mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/Mijnstory/

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *