Buiten wandelen

geplaatst in: verhalen | 2

Ik was van plan vanaf maandag 24 januari buiten te wandelen maar ik keek naar buiten en dacht doe maar even niet dus had binnen gewandeld maar dat verveeld op een gegeven moment. Dinsdag moet en ga ik het echt doen na het eten zet mijn timer aan en wandelen en dat heb ik toch gedaan en ik moet je zeggen wat gaat de tijd dan langzaam want als je weet waar ik woon dan begrijp je waar ik het over heb.

Weet jullie het niet ook geen probleem maar de hele rondweg afgelopen tot de laatste rotonde en dan kan je niet verder dan alleen het dorp door en zo heb ik drie kwartier gewandeld het was erg koud maar dat merk pas als je thuis in je warm huisje zit.

Wat kwam onderweg tegen een verscholen kat die wacht tot er een eend uit het wat komt maar die denk dikke vinger blijf hier en jij wilt niet nat worden dus het water houdt ons gescheiden.

Over de rijndijk is een smal fietspad waar je meer wandelaars te kan komen,dan fietsers maar het is wel heel relaxt wandelen mijn gedachte op nul en stappen maar hier en daar zei je:”goedemiddag,tegen andere wandelaars”.

Ik heb er al twee keer daar gelopen maar dan kan je nagaan hoe ontspannend ik ben dat ik mijn omgeving niet altijd waar neem. Zie ik een boot liggen met groot Amsterdam erop en aan de zijkant de Amsterdamse vlag met zijn drie kruizen en dan wordt mijn aandacht getrokken wil weten hoe ze deze boot hebben genoemd,of is het een klein jachtje ik weet het niet hoor het graag in een reactie.

Toen ik thuis in ons warm huisje en een kop thee voorgeschoteld kreeg was ik in notime weer warm maar ook heel erg rozig dat ik rond de klok van kwart over zes mijn bed heb opgezocht. Ik was zo vertrokken want ik schrok van wekker die om tien voor half vier afging maar ik was weer zo fit als een hoentje.

Wil het iedere middag avond gaan proberen,

Liefst Esther 😘

De foto’s zijn nog steeds te bewonderen op mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/Mijnstory/

Share this content:

2 reacties

  1. MelodyK

    Lekker toch, dat wandelen, zolang het je plezier geeft, gewoon blijven doen maar als je jezelf er teveel toe moet dwingen dan maar mooi laten, vind ik dan 😉

    En ja het koude weer… ik heb er ook wel genoeg van hoor, van mij mag de zomer komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *