Carbage run

geplaatst in: verhalen | 0

Ik reed de parkeerplaats op bij de Aldi en dacht wat ziet dat er leuk uit,kon niet er naast parkeren dus ik had een plek voor de Aldi zelf toch even er naar toe gelopen en wilde er perse een foto van want ik dacht die maakt ergens reclame voor.

Toen ik de foto goed bestudeerde zag ik carbage 1969 erop staan en aangezien je letterlijk alles op het internet op kan zoeken, zocht ik carbage op en zag dat daar met auto met wat van alles en nog wat roadtrips mee gemaakt worden.

Vond het wel een apart voertuig een picknickmand,kunstfruit,een ton met deksel en een gieter wat er onder het net ligt kan ik er niet uithalen ondanks ik hem vergroot.

De kleur velgen springen er ook mooi uit en dan zie ik missie moestuin wat is dat dan ook opgezocht en dan kom je alleen tegen of je een moestuin wil beginnen op je balkon,in je tuin toch een beetje reclame om je eigen groenten en fruit zelf te zaaien en oogsten. Dat is echt niet voor mij weggelegd ik koop het dan maar bij de boer of gewoon in de supermarkt.

Misschien ga ik deze auto vaker zien in Bodegraven of misschien is hij/zij op doorreis.

Zag wel een keer dat een loodgietersbedrijf een kunstdrol op zijn dak had zitten mocht ik hem ooit een keer zien rijden is hij/zij de eerstvolgende in mijn blog,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *