Chupa Chups mango smaak

geplaatst in: verhalen | 0

Ik ken de Chupa Chups als verschillende smaak lolly en wat zijn die lekker heb wel eens een lolly gekocht en gegeten en ik vind ze niet heel goedkoop.

Maar was bij de Aldi en zag blikjes Chupa Chups staan en dacht die wil ik weleens proeven en ik probeer altijd producten uit dus ik nam ze mee het was twee voor €1,50 best prijzig maar ik nam ze toch mee.

Ze zijn in de smaken meloen&room,mango en aardbei &room omdat er maar drie waren nam ik een extra mango mee dus die zal ik ook als eerst nemen om te proeven.

Weet niet of je die smaken in lolly’s heb maar ik ga vanavond er alvast één soldaat maken en dan laat ik het jullie weten hoe lekker ik hem vind.

Je proeft echt de mango heel sterk maar hij is mierzoet natuurlijk zit het vol suikers even kijken hoeveel.

Dan zullen die andere twee ook wel heel zoet zijn 13 gr suiker en 13 gr koolhydraten is best veel op 100 ml deze neem ik nooit mee naar de Vlietland zomers dan heb je zoveel wespen en bijen om je heen.

Wat trok mij zo aan bij dit drankje ten eerste de naam Chupa Chups en ten tweede de smaak die erin zat en het blikje zelf was wel opvallend vooral omdat het bij de kassa ligt. Dan lijkt het wel te schreeuwen KOOP MIJ.

Benieuwd welke smaak ik volgende keer neem volg mij dan,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *