Chupa chups melon&Cream

geplaatst in: verhalen | 0

Ik heb nu een andere Chupa Chups geproefd nou is er qua suikers een heel verschil tussen deze Chupa dan die met mango daar vielen mijn tanden spontaan uit mijn mond.

Deze wel heel verfrissend en lekker van smaak mochten ze wat goedkoper zijn zou ik meloen met roomsmaak zeker nog een keer kopen.

Het scheelt niet heel veel met de grammen suiker met die van de mango maar toch is deze stukken lekkerder en de nasmaak blijft wel lang in de mond hangen. Zelfs Marco vond deze ook lekker en hij was lekker ijs en ijskoud.

Het lijkt wel dat ik een stukje ijsmeloen in mijn mond voel en dan bedoel ik dat je met een ijslepel een meloen bolletje in de vriezer heb gedaan en daar zuig je op tot het op gesmolten is en de nasmaak blijft hangen.

Deze heeft echt mijn voorkeur en wil je ze kopen ik had ze bij de Aldi gehaald weet niet of ze het nog hebben maar ik ga van de week weer even kijken misschien sla ik er toch nog twee in,wie weet.

Nou volgende keer ga ik over die laatste nog bloggen,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *