Clara de brahma kip

geplaatst in: verhalen | 0

We kwamen aan op de parkeerplaats en ik dacht gooi het oude brood voor haar neer in de berm dan kan ze rustig eten sommige sneetjes kwamen in de sloot terecht en natuurlijk lok je er ook andere gevogelte ermee.

Een merel,een ekster,een stadsduif en een zwarte kraai en keek er nog even na en liep terug om Marco te helpen en Clara liep achter mij aan mijn haren gingen recht overend staan ook al heb ik niet zoveel haar.

Want de dag ervoor viel zij mij aan en daarom dacht een terug naar mijn schat en die beesten zijn snel zij ook op het rennen gezet maar gelukkig heb een klein slootje die kon zij niet over maar mijn hart klopt zo hard in mijn keel ik werd gewoon bang voor haar.

Steeds opletten dat zij niet mijn kant opkwam wat een akelig beest is dat zeg heb haar tot niks verkeerds misdaan volgende keer krijgt ze niks hoor.

Marco keek alleen wat ik doe terwijl ik om hulp roep naar hem,begrijp hem wel als hij mij te hulp schiet gaat dat beest denk nog meer te keer.

Heb even wat info op het internet en zij schijnen de liefste kip te zijn voor mensen, maar wel heel beschermend dat zou een goede waakkip zijn om criminelen buiten de deur te houden,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *