Coca-Cola-freak

geplaatst in: verhalen | 1

Zoals vele uit mijn nabije omgeving weten hoe gek ik op spullen van coca cola ben, sinds ik in Bodegraven woon heb ik hele kamer met coca cola staan moet een keer alles weer een schoonmaak beurt geven en het weer mooi organiseren.

Nou kwam mijn collega Hanneke afgelopen dinsdag met een shirt van coca cola en ik denk een jaar of twee geleden had ik hoodie met coca cola en nog een andere t shirt gehad en dacht om haar te bedanken heb ik twee bossen met tulpen gekocht.

Marco was gisteren niet thuis dat ik er foto’s van wilde maken dus met mijn iPhone een filmpje gemaakt en toen van het leukste moment een screenshot gemaakt.

Kijk niet hoe ik er bij sta want ik kan nooit normaal op een foto staan tenzij het stiekem gemaakt wordt maar deze heb ik ook van haar gehad en eigenlijk hoef ik ze niet in mijn kamer te hangen maar kan ze ook gewoon dragen naar mijn werk.

Deze hoodie had ik ook gekregen volgens mij was het van haar dochter die hem niet meer wilde zodoende is het bij mij terecht gekomen superblij ermee.

Deze heb ik dus dinsdag gehad je ziet ze passen allemaal heb ze via de app deze foto’s ook naar Hanneke gestuurd en zij stuurde een foto hoe mooi de tulpen stonden.

Maar zo waren we 7 april bij de notaris en dan zie ook een coca cola mondkapje in mijn collectie heb sommige items wist ik nooit dat coca cola dat ook gemaakt heeft.

Ooit heb ik mijn collega Mariëlle een Coca-Cola flesje gehad waar je een lijntje onder je ogen kan maken dat vond ik zo apart nooit eerder gezien.

Zo even een stukje van mijn verzameling onder de aandacht brengen.

Misschien ook een vitrine kast kopen om ze mooi neer te zetten nou veel spullen ook in Amerika(Florida)gekocht toen daar jaren geleden ben geweest maar daar moest ik mij inhouden anders kocht alles wat ik mooi vind/vond.

Nogmaals Hanneke heel erg bedankt ben er zo blij mee wie weet zie je mij in een van de kleedstukken op het werk lopen.

April doet echt wat hij wil gelukkig heb ik nog ruit beschermhoes dan hoef ik niet die hele zeil erover te doen. Fijne donderdag gewenst😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *