Coca cola verzameling

geplaatst in: verhalen | 0

Ik denk dat ik een jaar of dertien was toen ik een coca cola blikje kocht met een mooi afbeelding erop…….en toen ben ik eigenlijk erop gaan letten als ik een blikje kocht de afbeeldingen vond ik zo mooi dat ik ben gaan verzamelen…Toen ik bij mij ouders woonde had ik al een heleboel verschillende blikjes staan……..Mijn moeder zei als je dat wil moet je wel alles goed afstoffen en dat vond ik niet een goed plan dus toen heb ik het in dozen onder ons stapelbed gedaan…….
Toen ik mijn eerste huis kreeg dacht ik mijn dochter een kamer,mijn zusje Rhodé woonde bij mij dus die had ook een eigen kamer en ik had de grote kamer…….dus ik had ruimte en dacht ik zet het neer maar het verzamelen was in de loop der jaren wel uitgegroeid tot wel drie dozen vol……..want ik had niet alleen blikjes maar ik kreeg van vrienden en familie flesjes en andere verzamel objecten…dus ik bedacht mij toch wel weer laat ze maar in de dozen als ik ooit meer ruimte heb dan haal ik ze er wel uit…….
Toen ik moest verhuizen in verband met slopen kreeg ik een eengezinswoning en had ik een hele zolder maar ja ik had ook al twee kinderen dus mijn dochter kwam op zolder en mijn zoon had een kamer en ik natuurlijk ook………toen werd het idee maar verder in dozen verzameld………Na een aantal jaar ging mijn dochter uit huis en toen dacht ik nu kan het wel……..Maar mijn zoon besloot om op zolder te slapen dus die ruimte werd weer ontnomen nou had ik wel de kamer waar mijn zoon in sliep maar die was niet heel groot….
In 2013 ben ik samen gaan wonen met Marco en die vertelde ik dat ik een verzameling had van coca cola en hij begon dan kan je het toch in deze kamer uitstallen…….ik vond het een goed plan alleen Marco had niet echt door hoeveel spul ik had……….de eerste drie dozen had hij al geïnstalleerd toen kwam ik met nog drie dozen aan…….toen kwam hij met de vraag hoeveel dozen heb je eigenlijk……….nou het zijn er nog 4 dan is het klaar……nadat ik alle dozen van Amsterdam naar Bodegraven had verhuisd kon hij eindelijk een mooie kamer ervan maken…….

Nu nog krijg van collega’s of vrienden  en familie spullen van coca cola…….en ze moeten allemaal een plekje krijgen

Dit heb ik mezelf cadeau gedaan door te sparen van punten en dan kon je dit laten maken

20140907_133353

Mijn nichtje Charmain heeft
toen ze op vakantie was deze voor mij meegenomen
Dank je wel lieverd

20160415_173226

Dit leuke klein flesje heb ik van mijn
collega
Mariella gekregen…..ik wist eerst niet wat
het precies was….want je kan de bovenkant
eraf draaien en dan zit er een kwastje in……
Nu hoorde ik dat het een eyeliner was….
coca cola gaat alweer verder dan alleen
drinken…..heb zelf ooit een lippen
balsem gekocht…..
Dank je wel Mariella

20160704_121502

Dit flesje heb ik van een andere collega Nicky
gehad die was op vakantie geweest en zag deze
en dacht dat is iets voor Esther en heeft
hem toen voor mij mee gebracht
Dank je wel Nicky

received_1398591400170502

Van een oud collega Myra kreeg ik een
berichtje via Facebook of ik deze al had in
mijn verzameling ik keek er naar en
schreef haar terug nee nog niet……..
Nou dan stuur ik hem naar je op……
Dank je wel Myra

Ben super blij ermee……..dank lieve vrienden,collega’s en familie

Benieuw wie er ook wat spaart????

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *