Controle 07-02-2022

geplaatst in: verhalen | 0

Maandag heb ik om negen uur een afspraak met praktijkondersteuner Esmeralda en we twijfelen of het wel doorgaat moet vroeg uit mijn bed of kunnen blijven liggen zeg het maar. Toch nog een keer gebeld en geluisterd de praktijk is dicht ivm met het overlijden van de partner van mijn huisarts.

Toch rond kwart voor negen weg gegaan en kijken of de deur open gaat van het paviljoen en hij is open en op de binnendeur staat er de praktijkondersteuner is aanwezig voor afspraken en bloedafname. We nemen plaats en na een minuut of twee worden we opgehaald.

We nemen plaats en ze begon hoe gaat het met jullie,beide antwoordde:”met ons gaat heel erg goed”. Nou je bloedafname is helemaal goed zullen we het samen doornemen ik was heel erg verrast door al het geloop is het super gegaan en misschien ga ik toch nog even door tot ik op 55 kilo kom en dan alleen bijhouden.

Nou is het wel zo dat mijn afspraak voor controle een stok achter de deur is anders had ik het allang niks meer gedaan,maar voor mij ontzettend belangrijk wil geen diabetici krijgen zoals het veel in mijn familie voorkomt dus daar moet ik dan op letten.

Mijn gewicht was 58.1 nu zei ik al eerder wil 55 kilo gaan wegen dus daarmee ga ik toch mee aan de slag nog een tijdje wandelen met of zonder mijn schat ga mijn oortjes opladen en dan met muziek de straat op hopelijk ga ik niet swingen maar dat zien we dan wel.

Suikerwaarde:goed. Bloeddruk:goed. Gewicht:kom zie kom za.

Ben echt super trots op mezelf dat ik daar spontaan weer aan het huppelen was en Esmeralda het filmpje van de bmw dealer liet zien en zij er om moest lachen ik weet het dat ziet er vreemd uit maar als ik blij,gelukkig of heel trots ben dan doe ik deze dingen en tja,een beetje gek is niet erg,

Liefst Esther😘

Foto’s zijn nog steeds te bewonderen op mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/Mijnstory/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *