Creatief bezig geweest

geplaatst in: verhalen | 0

Vanmorgen was het nog te bezien of het beter weer zou worden,Marco wilde nog even doorslapen dus ik had even tijd voor mezelf twee afleveringen van Murder she,wrote gekeken en rond tien uur kwam Marco naar beneden dus toen scheen de zon volop en toen was even hurry om de tassen in te pakken en richting de Vlietland te gaan.

We kwamen er aan was de zon even verscholen achter dikke wolken en er stond een aardige briesje toch lekker alles neer gelegd en gelegen en toen voelde je de zon wat doorbreken en wat was het ineens bloedheet. Er waren weinig mensen op het veld maar toen het zonnetje doorbrak zag je ze komen.

Aan de bladeren op het veld lijkt het wel of de herfst zijn intrede heeft gemaakt.

Hij is wat scheef maar was wat vallende bladeren aan het filmen wat weer een heel mooi gezicht gaf.

Later op de dag kwamen Menno en Daan aanschuiven en het was zo gezellig dat we in slaap vielen behalve Marco die lag wakker,maar het is soms heerlijk om even een tukje te doen.

Bijna een geslapen te hebben werden we achter elkaar wakker en dan ben je gelijk lekker uitgerust maar om goed wakker te worden even plonzen in het koude water. Door al die vallende bladeren was even lekker creatief bezig geweest in mijn leeg staand blikje heb ik een mooie en gezellig bloemstuk gecreëerd.

Alles zo geplukt en geraapt uit de natuur vond het zelf heel mooi en wat de andere betreft maakt het mij niet uit,maar die vonden dat ik het mooi gedaan had.

Ondertussen is het al tegen vijven en daarom begin ik aan ons avondmaal(niet de laatste hoor).

Krieltjes met Chinese roerbakgroenten en schouderkarbonade had eerst de karbonade erin gedaan om die eerst op te warmen en daarna de rest zoals je ziet moet je toch ook creatief met gas omgaan🤣🤣🤣.

Ons keukentje beschermd tegen de wind ook daar waren we creatief in geweest dus al met al was het een zeer creatieve dag geweest.

Rond achter uur alles ingepakt en richting huis gegaan nadat we nog even wat boodschappen bij de Jumbo hebben gehaald voor nu welterusten en slaap lekker is gelukkig niet meer zo heet in de avonden,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *