Dag 2 in filiaal 1289

geplaatst in: verhalen | 0

Rond half zes reed ik op weg naar mijn werk op de Postjesweg en dacht laat ik bij de Shell op de A4 een bakkie koffie halen heb nog tijd zat dus ik parkeerde daar en net dat ik uitstapte kom er toch een plensbui naar beneden en snel rennen naar een afdakje om daar onderdoor te lopen want ik wil mijn bakkie.

Drie automaten en één werk er dus wachten tot de man voor mij klaar was en ik moest even kijken hoe ik dat moet doen,keuze maken drukte macchiato latte aan beker er wel ondergezet hoor… dat was ik niet vergeten en toen blond of dark laten we blond doen en dan op betalen drukken pinnen graag en ja,hoor hij loopt deksel erbij zoeken en klaar was mijn bakkie.

Lekker rustig drinken,peukje roken,raam stukje open en relax zitten en genieten….. wat een leven heb ik hè. Deze foto maakte ik ook en dacht wat is dat voor een rare tekst.

Mijn bakkie heeft gesmaakt nu gaan ik verder rijden om kwart over zes kom ik daar aan tijd zat rustig een parkeerplek zoeken en dan lopen richting het werk gelukkig regent het niet meer. Ik zie een beeld staan midden op het grasveld en er staat iets erbij.

Tekst luid:Wij gedenken,Hen die leden,Hen die stierven,Hen die streden.

Kom ik aan is er nog niemand balen hoor sta nu toch weer in een zachte bui en vind dit niet fijn,oké er komt een medewerker aan…wat hij opent niet moeten we nog langer wachten kan er ooit iemand op tijd komen of wordt die het nieuw normaal bij de AH om te laat te komen.

Eindelijk we kunnen naar binnen snel de ovens aanzetten en gelijk mijn spullen pakken kan ik beginnen ook vandaag sta ik alleen en ben er na gisteren wel aangewend geraakt maar rond twaalf uur was alles af nu wachten op de diepvries tot hij binnenkomt.

Toen ik vanmorgen buiten stond had deze foto gemaakt wel apart om dat te lezen bij meerdere winkel hadden ze zoiets staan maar die van de AH vind ik wel mooi om te weten.

Mijn tweede dag zit erbij op snel nog broodjes opgezet en in de oven gedaan die met de diepvries mee is gekomen nu is het voor degene na mij wat meer producten in de buzbakken en hoeven ze de klanten niet teleurstellen met zoveel nee-verkoop.

Maar deze dame gaat lekker naar huis toe gezellig naar mijn man relaxen en kletsen op de bank daar kijk ik naar uit. Lekker makkelijk eten tijgerbollen met vleesbeleg en dan een filmpje kijken,Marco mijn voetjes verwennen met vijlen en masseren dank je wel schat daar ben ik wel weer aan toe,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *