Dagje Zwarte Markt

geplaatst in: verhalen | 0

Dit was niet gepland maar toen ik zag dat we maar vier kilometer van Beverwijk zaten vroeg Bessie zullen we daar even naar toe gaan best raar bijna dertien jaar daar niet meer geweest de laatste keer was met mijn vorige relatie,Marco hield er niet zo van maar ik vind het struinen langs de kramen gezellig dus wij daar naar toe.Ook hier wat foto’s gemaakt en ik heb toch wat dingetjes gekocht dat laat ik hier wel op zien.

Jalebi heb ik even geproefd is wel lekker maar ook wat zoetig

We heb ik gekocht twee broeken lekker voor thuis of om naar de Vlietland te gaan ik had er vroeger één maar die was al heel erg versleten en nu zag ik ze dus meteen inslaan.

Een zwarte en grijs.
Wierook en wierookkegels plus houder.
Diamond painting vierkante steentjes

En wat fruit kersen,abrikozen en twee soorten drakenfruit heb dat nooit gegeten rood en geel heb in mijn soort fruitschaal gedaan fruit is ook goed voor mij maar te veel weer niet(diabetes)

Dat was ons dagje weg Bessie en ik en nog op het laatst een drankje gehaald bij een bubble kraam.

Ik had kokos milk tea
Marie had Taro milk tea

En toen zijn we richting huis gegaan nadat Marie ook wat eten voor thuis had gehaald zij ging naar boven en ik reed weer op weg naar Bodegraven en rond half vier was ik binnen alvast wat wierook gebrand wat ruik dat lekker zeg ik hou wel van deze geuren en natuurlijk die bak van mijn kegels uit geprobeerd kijk hem roken.

Ik vertelde aan Bessie dat ik bij Marco’s urn ook wierook brandde en iedere keer ging hij uit en we dachten allebei hetzelfde Marco houdt niet van wierook en dat klopt daarom blaast hij het telkens uit tot ik tegen zijn urn spraak ik vind het wel lekker ruiken dus het gaat gewoon aan.Ik ben niet gek aan het worden hoor maar de gedachte dat die wierook steeds uitging zou je haast denken dat Marco die echt deed……geen dokter bellen hoor ik ben echt wel normaal maar nu brand om de dag een wierook bij zijn urn en nu hoef ik het niet steeds aan te steken ik geniet gewoon van de geur en ik ben gek op wierook dus dat was een dagje op stap geweest geniet van jullie week,liefst Esther 😘.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *