Dasty van de Wibra

geplaatst in: verhalen | 0

Ik neem alle tips die Tineke mij aanreikt met beide handen aan ooit vertelde zij mij met de ontvetter van Dasty van de Wibra kan je je ruiten van nicotine ontdoen en als je een vlek heb ook kleding ook dus ik heb die Dasty in huis en inderdaad het maakt supergoed schoon.

Nu had zij de ruitenspray van Dasty voorgesteld om die te gebruiken om je ruiten streeploos schoon te maken dus ik van de week naar de Wibra in de Ridderhof in Alpen aan de Rijn geweest twee flessen meegenomen want wij hebben in ons dorp dat niet en gelukkig ligt Alpen aan de Rijn op de weg als ik van mijn werk kom.

Vandaag twee ruiten gedaan alleen moet ik dat doen beter met de doekjes die ik van Wil heb gekregen de zus van Tineke maar die heb ik wel eerst moeten wassen dus nu gewoon met een keukenrol gedaan. Nu maar hopen dat het manlief ook gaat opvallen dat ik zo goed bezig ben geweest.

Je zag echt niks meer door deze ruitjes en nou moet ik ook eerlijk toegeven ik ben geen vrouw die mijn huis dagelijks/wekelijks schoonmaak even snel een stofzuiger er door en even snel een doek overal over en dat is it.

Ben altijd te moe van mijn werk en de weekenden wil ik ontspannen en nee,Marco die doet dat allemaal niet hij komt uit de generatie dat is vrouwen hun werk,dus nu doe ik elke keer een beetje bij beetje. Ik wil toch kijken of ik twee keer in de week deze deurruiten bij kan houden maar ik beloof niks aan niemand en vooral niet aan Marco.

Mijn ramen moet ik ook een keer weer schoonmaken misschien dat ik eerst de binnenkant doe maar niet allemaal te gelijk. Morgen een dag om te zien wat ik wil gaan doen maar er moet sowieso wat gedaan worden dus we gaan eerst lekker slapen,

Welterusten liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *