De Gelaarsde Kat Dip

geplaatst in: verhalen | 0

Ik kocht dit wel vaker maar ik dipte het altijd met chips en nu is de koolhydraten ervan maar 1.7 gram en waarvan de suikers op 1.3 gram komen dus dit kan ik gewoon wel nemen maar had van het weekend in mijn boodschappenkarretje komkommer en paprika’s meegenomen met de gedachte deze te dippen in deze dipsaus.

En tot mijn verbazing smaakte het mij zo goed dat ik dacht ga hier over schrijven ik koop de gelaarsde kat dip bij de jumbo en laatst zag ik het bij de AH in Hazerswoude-Dorp toen ik daar boodschappen deed maar nu gaat mijn hoofd al verder denken van de zomer op de Vlietland heb ik toch een snack en gezond dan kan ik dat lekker snoepen ipv chips of andere dik makende snacks.

Het is een mengels van knoflook,kaas en kruiden maar heel lekker vooral om te dippen met chips wordt de smaak scherper en met groentes wordt de smaak milder althans dat vind ik.Bij ons in de winkel heb ik het nooit gezien wel bij de jumbo’s in Aalsmeer toen ik daar een keertje was maar ik maak er geen reclame voor maar dit is wel iets wat ik lekker vind

En aangezien ik toch op mijn koolhydraten moet gaan letten en ook wat wil gaan snoepen denk ik aan gezonde snacks en als het zo kan dan heb ik ook iets om van te genieten

Het is niet een grote bak en het kan niet hersloten worden dus vaak probeer ik het plastic wat erop zit netjes te open zodat ik het wel dicht kan maken maar vaak is het te lekker om het kleine beetje te laten liggen. De inhoud is maar 185 gram maar ik zou zeggen kom je het een keer tegen probeer het eens en dan zie ik wel wat jullie er van vinden,

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *