De grootste klus

geplaatst in: verhalen | 1

Waar begin ik aan denk ik achteraf,maar het moet een keer gebeuren de garage staat vol met spullen weet niet of we het ooit weer gaan gebruiken zal eens foto’s er van maken dan zien jullie zelf wat ik bedoel.🤣🤣🤣

Wat kan men een troep hebben hè heb al twee grote shopper tassen uitgezocht met bedrading en hopelijk zit er nog bruikbare spullen tussen.

Mijn uitzoekwerk lekker met het zonnetje in de rug zie heel veel oude spullen van Marco en natuurlijk van mezelf.

Heb nu al een looppad vrijgemaakt maar ben er nog lang niet maar gelukkig is het nog geen zomer anders zat/lag ik heerlijk op mijn strandje.

Ben zo lekker bezig begint het weer buiten wat te betrekken kijk ik achter me is het aan het hagel,ze zeggen het hè maart roert met zijn staart.

Weet dat ze het voorspeld hadden gelukkig alle boodschappen al in huis en vanmorgen lekker ons lekkerbekken gehaald ook weer aardig verwend met drie stukjes kibbeling net uit het vet en de drie vaste klanten Cor,Peter en Piet waren er ook altijd even gezellig babbelen en ze willen altijd weten hoe mijn werkweek was zo aardig.

Wat niet in de garage staat is nu in de woonkamer gestald,maar wel alles uitgesorteerd en wat weg kon,ook meteen in de afvalzak zodat we het weg kunnen gooien. Je komt echt van alles tegen vier verlengsnoeren als je ze nodig heb vind je er geen,kwam zelf nog frituurvet tegen heb geen frituurpan meer en hoeveel mutsen ik gevonden heb had ze kort geleden nog nodig gehad toch blij dat ik er mee begonnen ben.

Ik heb nu even afstand ervan genomen en ben heerlijk verder op de bank aan het relaxen even wat de airfryer in en dan samen film kijken.

Fijn weekend gewenst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *