De laatste dagen met regen

geplaatst in: verhalen | 0

Officieel is mijn weekend vrijdag begonnen als ik normaal gewerkt zou hebben maar even wat boodschappen gehaald want zaterdag gaan we op visite bij vrienden. Ik ga proberen asperges klaar te maken nog nooit gemaakt heb ooit zo’n aspergepan gekocht en nu ga ik mij eraan wagen.

Maar verder de auto gewassen bij de wasboxen bij het industrieterrein in het dorp en daarna naar de kringloopwinkel in Alpen aan de Rijn geweest nog een botervloot gekocht om te gebruiken op de vlietland een simpel ding.

Botervloot €0,40 cent

En nu ik er toch ben kan ik ook kijken of ze een windscherm hebben of losse tent stokken ik vond boven bij de bedden,elpee’s, camping,kinderen/baby afdeling een stelling staan met tentjes en windschermen degene die ik in handen had,was niet geprijsd dat even bij de kassa gevraagd bleek €2,50 te zijn ik keek nog even rond en bij de stelling behang en verf zag ik een andere windscherm ik dacht eerst nakijken of alles compleet is en gelukkig dat was hij en het voordeel is deze zit in een zak die andere niet.

Windscherm €2,50

Ik belde Marco en vroeg hij het ook een idee vond als we een windscherm hebben,voor dat geld hoefde ik het niet te laten liggen scheelt ons weer als het waait makkelijk op te zetten en als het regent is het met die stokken ook weer makkelijk om een tent te maken.

Daarna nog naar een outlet store van het tuincentrum de Bosrand geweest altijd leuk om te snuffelen maar niks gevonden wat ik leuk vond

In het dorp wat foto’s genomen van de kermis die er van het weekend staat.

Even thuis het scherm uitgeprobeerd en we zijn beide dik tevreden erover gelukkig is het maar een klein pakketje kan nog wel ergens tussen gepropt worden zal wel een andere blog schrijven over de asperges die ik ga maken.

Vakantie bijna over😭😭😭,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *