De liefde van mijn leven

geplaatst in: verhalen | 0

Vrijdagavond komt ons vriendinnetje met Sjaak weer gezellig langs heb alvast wat lekkers gehaald moet je nagaan ik wil afvallen en bij ons komt er om het weekend wel gebak mee naar huis dit is wat Marco mij in het eerste jaar van ons relatie vertelde.

Hij koopt geen bloemen of cadeautjes op mijn verjaardag of Moederdag dat hoef ik ook niet bij hem te doen. Want hij zei:”elke dag moet een feestdag zijn dus 365 dagen in een jaar kan je iets krijgen”. En dat klopt wel als ik iets moois zie voor hem of hij voor mij of voor ons zelf dan kopen we dat op dat moment en dat is soms nog meer een verrassing voor degene voor wie je het koopt.

Zo had hij mij verrast om met mijn verjaardag naar Bali of in ene toch op reis naar Gambia of bijna in anderhalf jaar drie keer naar Gambia mijn man kan mij heel goed verrassen en dat vind ik zo fijn aan hem.

Ik verras mijn man vaak met iets lekkers een appeltaart,een appelflap of met een geschreven blog voor hem want ik ben zo blij dat ik Marco heb leren kennen want hij begrijp mij heel goed en hij is mijn luisterend oor of de schouder waar ik mijn hoofd even op mag leggen.

Lieve schat,

Ik ben zo blij met jou in mijn leven, Zoveel liefde en blijdschap heb jij mij gegeven. Elk jaar groeien dichter naar elkaar, Ook elkaar zinnen af maken,dat is ook zoiets raars. We hebben vaak dezelfde gedachten, Dat kan na zoveel jaar verwachten. Ik hou van jou met heel mijn hart, Dank je wel voor jou liefde mijn schat.

Je lieve kleuter 😘

Straks gaan we een hele gezellige avond hebben met ons vriendinnetje Maja,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *