De tweede week in Gambia

geplaatst in: verhalen | 0

Maandag:

Wat vliegt de tijd zeg als je het zo fijn heb,gelukkig hebben we nog wel even dus ik denk nog niet aan Nederland…….in Gambia hebben ze vaak een stroom storing en dan valt de stroom soms maar een paar minuten uit maar het is wel een paar keer per dag is………en als het overdag is dan is het niet echt vervelend want vaak zijn we er niet maar het gebeurd ook wel in de avond. Elk stopcontact heb een uit en aan knopje dat moet je ook maar weten,maar door vragen leer je veel. Een ander Nederlands gezin wist ook niet dat er zo’n knopje was voor warm water dus die sprongen onder de koude douche,zeepte zich in en spoelde zich snel weer af,na vijf dagen kwamen ze er achter dat ze een knopje moesten omzetten.
Anneke had een afspraak met een vogelgids die uit Nederland kwam en ze vroeg of wij mee gingen vogels spotten……….hier heb ik een paar neergezet……..wil je meer zien kan je op mijn facebookpagina Esther Zefanja Klerks meer foto’s zien van mijn reis onder Album Gambia.

We moesten er wel vroeg opstaan en besloten om het ontbijt te laten schieten en toen stonden we bij de receptie te wachten maar wie er niet kwam was onze gids,nu namen we maar een taxi en die bracht ons daar heen,na een half uur kwam onze gids er toch aan en die heeft nog een hele wandeling met ons gemaakt………Na twee uur waren de vogels niet meer te spotten en zijn we ieder ons eigen weg gegaan……….
Via het strand liepen we naar ons hotel en toen kwamen we bij een leuke en gezellig tentje waar we neerstreken en lekker wat gedronken en gegeten

Toen zijn we verder gelopen na het eten en hebben we nog de vissers geholpen met het net binnen halen maar dat was echt zo zwaar en het touw sneed in je handen maar ze vonden het zo leuk dat we dat deden……

“s avonds zijn we bij de stars gaan eten maar Marco wilt het niet meer je kan niet rustig praten want de muziek staat zo luid……maar het dansen was wel geweldig daar…….

Dinsdag:

We zijn vanaf dinsdag tot zondag iedere dag lekker aan het strand gaan liggen en verder niks ondernomen lekker relaxen wel veel gezien op het strand…..

 

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

 

Zondag:

We gaan vandaag naar Senagambia hotel daar kan je door de tuin wandelen en van de dieren foto’s maken dus even lekker een wandeling gemaakt.

 

Daarna zijn we ons favoriete tentje op het strand gaan bezoeken……….en de ramadan is afgelopen en je hoorde al dat er gefeest werd op het strand….

 

Op het strand kwam iedereen naar je toe om je te feliciteren met het einde van de ramadan en je zag kinderen in de zee spelen,zwemmen en duiken ……Ouders zagen er mooi gekleed uit overal kwamen muziek vandaan…..het was echt een happening…..
Op de strip was het ook heel druk de restaurants zaten nu vol met heel veel Gambianen

Dit was onze tweede week in Gambia volgende week de laatste…………
Liefste Esther

 

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *