Derde Vakantiedag (Donderdag)

geplaatst in: verhalen | 0

Was alweer vroeg wakker de normale ritueel van de ochtend en straks weer naar Woerden toe om die bolderkar te laten zien en dan kijken wat ze gaan doen. Ben gezellig even met mijn broer en schoonzus aan het appen zij zijn op vakantie in Indonesië lekker aan het rondtrekken en dan hun zoon ophalen dan nog verder trekken tot naar Bali dan komen ze weer thuis. Ik kreeg net foto’s ze genieten er heerlijk van.

We waren bij ThysToys met de bolderkar om over die stang te praten met een medewerker die we hierover gebeld hadden en kregen nu toch die demo kar mee wij blij en zo vertrokken we gelijk naar de Vlietland.

Marco had Maja geappt dat wij richting de Vlietland gingen en zij ging nog even boodschappen halen en kwam dan ook die kant op en we komen de parkeerplaats oprijden en zagen Maja al staan samen liepen we naar het veld op het laatste stuk was er een moertje losgeschoten en hij wiel van achter ging helemaal scheef ,ik zag dat en liet haar stoppen wiel weer op de bout gezet maar zo kan ze niet echt verder rijden.

Tegen Marco gezegd:”rijden jullie rustig door ik zoek die moet wel even”. Marco vond het nonsens en ik deed het toch en ja,hoor honderd meter terug daar lag hij dan had nu toch gereedschap van woensdag nog in de tas liggen daarom gelijk vastgezet.

Eerst een duik nemen het is nu al zo heet voor we aan ons ontbijt kunnen beginnen, van één duik werden het twee duiken en toen smakelijk gegeten,Maja had heerlijke uitsmijter gemaakt.

Ik heb nu al een super vakantie met al drie mooie dagen en met het water en zwemmen is het toch top om af te koelen ik wilde kaasstengels eten als tussendoortje die wij gehaald hebben bij de Lidl wat wij ooit een keer van Joost en Nienke geproefd hebben kijk zelf maar hoe ze eruit zien.

Mijn vakantie is er echt één met ik moet niks,ik mag alles dus ik zwem,ik eet,ik drink,ik lees en ik slaap en verder niks anders dan lui wezen heerlijk hoor je hoofd helemaal leeg hebben ik geniet er ontzettend van en natuurlijk met de vrienden en kennissen om ons heen.

Na mijn stukje zwemmen kregen weer heerlijke watermeloen van Ron.

Avondeten hadden we shoarma gemaakt ben er alleen foto’s vergeten er van te maken op het laatste broodje na die staat er alleen op.

Af en toe ging de zon achter de wolken maar dat mocht de pret niet drukken want dan kwam er een briesje over maar dat is ook heerlijk hoor.

Sjaak vind alles wel best lekker liggen in de schaduw en dan gaat Maja even wandelen met hem tja,sorry Maja ik ben even aan het ontspannen in mijn vakantie en ben te lui om verder te lopen dan van de auto naar het veld en terug.

Dit keer werd het veel frisser dus rond negen uur waren we thuis samen alles uitgepakt en relaxt op de bank tv gekeken ondertussen was het twaalf voor we naar bed gingen.

Moe en voldaan gaan slapen,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *