Derde verzekeringskwestie

geplaatst in: verhalen | 0

Kom ik thuis hoor ik dat de schilder morgenochtend langs komt om het plafond te schilderen dan is alles straks echt klaar we zijn er blij mee,maar hoe doen ze het met onze spullen zo snel kunnen we het niet verplaatsen.

Omdat de loggia er ook bij hoort met de vergoeding van de schade is hij eerst daar mee bezig geweest en natuurlijk heb ik hier een foto van.

Nu past de loggia met het mooi wit niet meer bij het andere hout,dus dan moeten we maar bedenken hoe we het verder willen bekleden maar het plafond is door twee man gedaan en wat was het een werk vertelde Marco van 08:00 tot 11:00 als afplakken en afdekken en rond drie uur waren ze klaar. Barry de eerste schilder ging de loggia nogmaals schuren of zo en ik heb wat foto’s ervan gemaakt.

We hadden Barry bedankt voor het werk dat hij geleverd heeft.We zijn er erg blij mee dat we eindelijk heel die verzekeringskwestie achter de rug hebben alles is nu naar ons zin gedaan.

Nu alleen nog de tuin dan zijn we klaar voor straks om weer eens lekker in de tuin te vertoeven maar laten we eerst de winter afwachten en de finish in touch van de tuin.

Gisteren konden we het huis niet goed door kunnen luchten en kregen we beide last van onze ogen,maar vandaag(Donderdag)heeft Marco de hele dagen alle deuren en ramen tegen elkaar open gezet en de verflucht is eindelijk weg en hebben we geen last meer. En nu kunnen we normaal in de woonkamer eten zonder verflucht maar we zijn met het plafond heel erg blij πŸ™ƒ πŸ™ƒ,

Groetjes Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *