Deze tekst vond ik…..

geplaatst in: verhalen | 0

Chocolade stukken met teksten of versieringen zo leuk om te zien.

Tja,wie zoet is krijgt lekkers….. Sinterklaas liedjes hoor je nu overal in elke winkel denderen en op de scholen maken zich gereed voor surprise maken.

Vroeger en dan praat ik over jaren geleden toen werd het ook bij ons in de AH gevierd iedere afdeling had zijn eigen dag en ook hoe ze het wilde invullen,lootjes werden getrokken en dan proberen uit te vinden waar de persoon van hield om ook een persoonlijke surprise te maken.

Thuis voor de kinderen een surprise klaar maken was soms wel een moeilijk project want dan dat niet goed of het lukt niet en uiteindelijk moest ik als moeder al het werk verzetten,en dan zaten ze ook nog eens op de opvang onderhand waren mijn avonden gevuld met maken van surprises en gedichten.

Doe nog weleens voor Marco s’morgens als ik naar mijn werk ga een chocolade letter in zijn schoen en als we elkaar dan spreken zegt hij grappig ik ben wel heel erg zoet en lief geweest want in geen van jou schoenen zie ik een letter😉

Het idee vind ik altijd leuk om te doen.

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *