Draai duizeligheid

geplaatst in: verhalen | 1

Zaterdagochtend begon alles om mij heen te draaien en dan ben ik nog zo koppig misschien help een warme douche wel en dan komt het goed. Met wel steunen toch gedoucht en aan het bad,wasbak toch mezelf afgedroogd en aangekleed beneden een halve zak chips naar binnen gewerkt en dacht blijf even zitten,dan kan ik boodschappen gaan doen. Maar het werd alleen maar erger en erger en de angst van wat is er aan de hand met mij.

Ik wankel richting deur en roep Marco die weet niet wat er aan de hand is als hij beneden is we besluiten de HA te bellen maar dan hoor ik het apparaat dat aangeeft dat de praktijk gesloten is en je de huisartsenpost in Gouda kan bellen.

Die bel ik dan ook op na een reeks van keuzemenu’s krijg ik uiteindelijk de assistent die ik uitleg wat ik mankeer ben duizelig heb een halve zak met chips op en ben ontzettend misselijk,waarbij ik telefoon afsta aan Marco want ik moet braken. De HA is even bezig maar belt mij terug maar ben zo moe dat Marco mij begeleid naar ik lig net op bed dat de HA aan de telefoon is en mij ook allemaal vragen stelt en vast stelt dat het een evenwichtsstoornis is ook wel draai duizeligheid genoemd zij legde uit wat er met je gebeurd omdat je evenwichtsorgaan uit balans is.

Ik hoorde de helft want was zo moe en dacht alleen aan slapen wat ik gedaan heb Marco kwam naast mij liggen en ik slaap vier uur lang kwam nog vermoeider en draaier beneden. We besluiten mijn werk meteen op de hoogte te stellen omdat het een paar dagen kan duren en zo kan ik maandagochtend niet achter mijn stuur plaats nemen. Het hele weekend hield ik contact en maandagochtend voelde ik dat het eerder slechter ging dan beter met mij.

Zo onzeker werd ik ervan dat ik een afspraak maakte bij de HA maandagmiddag wilde weten of er niet wat anders aan de hand is met mij,maar zij vertelde dat het wel vaker voorkwam en dat het vanzelf overgaat maar het kan best wat tijd over heen gaan.

Geduld dat moet ik hebben en de tijd nemen om te herstellen is het advies,dat zal ik dan maar doen,

Liefst Esther😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *