Drie dagen werken week 21

geplaatst in: verhalen | 0

Afgelopen dinsdag en woensdag en vrijdag heb drie uurtjes gewerkt op de broodafdeling eerst al het zoet nagekeken daarna het geprijsd en gevuld samen met Frank daarna mijn Bessie overgenomen om brood te snijden en dan nog verpakkingsmateriaal gevuld en besteld en op woensdag had afgesproken om met Wilma te lunchen in Osdorp.

Waren naar de Serre geweest en ik nam een lekker kop thee en een broodje bal.

Eigenlijk nam ik het zelfde als Wilma want ik schrok van alle prijzen overal rijzen ze de pan uit maar ik genoot van mijn eten en van het gezelschap nog meer ken Wilma nog van school waar wij beide vroeger op zaten de OSG tegenwoordig heet het de Calandlyceum.Ik zat een klas lager dan Wilma maar ik heb er drie jaar opgezetten toen vertrok ik naar de Pr Ireneschool ging meer met mijn handen werken dan met de hersens.

En later heb ik met haar beide dochters gewerkt en later is Wilma ook een tijdje bij ons gaan werken en nu gaan we wel eens lunchen samen als ik in Amsterdam aan het werk ben.Rond een uurtje of drie ging ik weg en was rond vijf uur thuis en dat was woensdag.Maar voor we liepen moest ik even een peuk roken en bij deze asbak denk ik hier gaat veel peuken in zeg.

Nog even gezellig bij haar thuis geweest waar we konden zien hoe de woning voor Wilma of eigenlijk aan de achterkant bij Wilma worden gesloopt voor mij is Osdorp niet meer zoals ik hem ken maar daarom ben ik naar buiten vertrokken.

Had wel een lekker gevoel met het werken en nog komen er klanten die dachten dat zoveel maanden op vakantie ben geweest als ik vertel dat mijn partner overleden is schrikken ze wel even en condoleren mij ermee maar de klanten die ik wel gesproken heb die zijn weer blij mij te zien. Het doet mij ook wel goed om hun te zien ken ze natuurlijk al jaren en voor hun ben ik een bekend gezicht die zij alles kunnen vragen maar nu lekker weekend vieren.

Wens iedereen een zonnig weekend toe,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *