Drie fases

geplaatst in: verhalen | 0

Op 4 februari heb ik mijn auto opgehaald en 5 februari werd onze laadpaal geïnstalleerd en de aanvraag voor de drie fases hadden we al in januari ingediend en we kregen een bevestiging dat hij in behandeling werd genomen.

De hele maand februari geen andere bevestiging gekregen en zo belde Stedin op om te vragen hoe het ervoor stond want op de account dat we aangemaakt hadden stond wel een datum van 10 mei 2022 maar geen tijd en we hadden nog geen offerte moeten betalen dus daar konden ze ook geen antwoord op geven.

In Maart heeft Marco weer contact opgenomen want waarom duurt het zo lang vroeg hij aan de persoon aan de lijn die heeft toen Marco door verbonden met haar leidinggevende en die ging alles uitzoeken en toen vertelde hij dat er nog geen offerte aangemaakt was en dat zou hij gelijk regelen en als we het betaald hadden dan kon er een definitieve afspraak gepland worden.

In het begin van April betaalde we de offerte en de afspraak bleek niet te komen Marco weer gebeld en toen werd er een uitvoerder gestuurd die bekeek alles en midden April kregen we een afspraak voor 5 mei.

Eindelijk gaat het gebeuren maar eerst hier een foto van hoe het eruit zag en dan hoe het er nu uitziet.

Een voor foto
Dit is de foto erna

We hebben een nieuw slim meter gekregen en eronder zit de drie fases dat houd in drie x 25 ampère en dan wordt het laden sneller. Toen we het nog niet hadden deed hij 7% per uur en dan was je zes uur bezig met laden en dat deden we in de avonduren. Donderdagavond deed ik twee uur inplannen want we dachten dat hij twee keer zo snel lade maar op vrijdagochtend kwam ik er achter dat het bijna drie keer zo snel is want ik kreeg in twee uur tijd wel 24% en hij stond gelijk op 100% volgeladen.

Ik ben er wel blij mee dat het zo vlot gaat want dan kan ik het laden in de nacht doen want dan staan er geen andere apparaten aan het heeft wel even geduurd maar het is eindelijk gebeurd.

Marco kreeg van de voorman te horen als we later dat zouden doen dan hadden we in plaats van drie maanden wel een half jaar er op moeten wachten daarna is Ofke nog langs gekomen om het laden op een aparte groep te zetten dus nu weten we zeker dat er geen andere apparaten op mijn groep voor laden staat dank je wel Ofke we zijn er heel erg blij mee.

Nu kunnen we het laden beter bereken hoe lang het duurt zo blij ermee,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *